Checka in videosarna:)

De här videorna visade Nea mig, lite långa men roliga och värda att se! ;)




Valborg nu dååe!

... Vilket betyder att det är 1 maj imorn, OMFG vad tiden går fort! ;O

Idag har jag hållit på med veden, planterat blommor, sprunigt och varit sjukt arg några gånger.
Jah, arg var det. Jag fick inte som jag ville. Det blir att fira valborg med familjen och flera. JAG VILL VARA MED ALVA! :'(
Asså vad är det med föräldrar som inte kan vara lite snälla och låta sina barn göra vad dom vill?!
KUL VALBORG!
Men jag har ju iaf käraste Sofia! ;d

Middagen igår var kul. Men jag gillar ju inte kina/thai/japan mat så det var sådär gott. Haha vi hade lite kul vid bordet. Alla började med att visa sina handkonster...xd Och på vägen hem i bilen så var det lite väääl galet! Det var typ inte tyst en minut, tyckte faktiskt synd om mamma som körde då! xd

Nu ska jag göra mig iordning! ;) 
See ya:*


 

Ett val på Valborg



Nu hann jag ladda upp hela ist för att bara ha länken. Nu har säkert många redan sett den, men ni kan ju kolla igen för vi behöver tittare ;)

Tyckte ni den var bra?:)

Dagens sötnos

Asså, det är jääättesvårt att komma på en dagens sötnos, så förlåt om jag inte har det så ofta. Och idag kommer jag faktiskt inte heller på någon speciell. Sorry...


Yeah, tomorrow?

Goddaag!
Jag har gått och ojat mig över idag sen igår för vi fick nämligen reda på att vi skulle bada idag. Dåå gick min dag under. Men som alltid visade det sig att jag hade oroat mig i onödan, det var ju inte så farligt som jag trodde. Och vi fick sluta 20 minuter tidigare, så vi hade bara 20 minuters lektion!:d

Ikväll ska "familjen" käka på Thairesturang, bara för att vi har hjälpt till med veden som nu faktiskt är klar, eller nu ska vi bara stapla allt... -.-

Och imorn är det Valborg om någon mot förmodan skulle ha missat det. Och jag är sur. Och varför det? Joo för att mamma ska vara så himla skyddande och barnslig och bara "du får inte åka dit, kanske nästa Valborg, nu måste du vara hemma för en gångs skull" och bla bla bla. Typiskt föräldrar. Men vafan jag är ju 15!! Jag är stor nog att klara mig själv! ;o
MEN ÄN ÄR INTE FIGHTEN ÖVER!! Jag SKA få som jag vill. Wish me luck...!



Tack för tipsen ni gav mig! Ska ta åt mig av dem! ;) 

Asså jag har fått värsta grejen med att vilja ha klänning på mig ;o Antagligen för att jag har väldans många, men det finns liksom inte många tillfällen att använda klänning. Kanske ska ha det ikväll, om det inte ser för mycket ut ...!


So long:*


Bråttoooom!

Nu är filmen klar! Kolla på den på länken här! Vi behöver tittare ;)

http://www.youtube.com/watch?v=xrJ8AV4Kp4U


Sitter i skolan med min grymma dator, jaoo!

Hallåååå!
Sitter i skolan nu då! Har elvens val juh! Alva och jag bråka om vad vi ska ha för musik... Går inget vidare bra för mig. Men nu ska vi iaf komma på idéer till våran film om "inte alkohol på valborg".

Ehm, Alva ville inte vara med så hon ser ju lite depp ut och jag... ja jag ser lite bebig ut xd


Fortsätt kommentera inlägget från igår taaack!

Bye :*

Ovärt i knoow!

Kvällens planer är så lite som springa, dusha och kolla på Glee! :D

Nu vet ni det!

Westlife, Idol 2009 Yeeah! Suddig bild, jag vet.


Nu MÅSTE ni kommentera!

Jag lovar, det här jag kommer skriva nu var inte för att Sara skrev det. Jag har faktiskt tänkt på det ett tag att jag ska fråga det! Det kan Alva intyga (om hon kmr ihåg att jag sa det vill säga).

I alla fall... Så tycker jag att det är lite tråkigt att alltid skriva vad jag gör (det tycker nog ni också, att läsa alltså) så jag vill att ni svarar på det här:

Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om, tex musik, minnen, intressen, kompisar, minnen, kärlek, shopping eller vad som helst annat?:)

Det skulle underlätta om ni gav mig synpunker på bloggen och tips på något ni vill läsa om, för jag har ingen aning!



Tack på förhand! // Er Carro:*


Please, say that you like me... Not her.

Carro sitter i sin svarta fotölj med musiken dunkandes, snackandes med Alva och Linnea på chatt. Hon hör werida ljud ifrån rummet intill... Hon har en väldans huvudvärk. Hon tänker väldigt mycket, kanske därför. Hon ska inte tänka för mycket har hon kommit fram till, det är bättre att göra sakerna hon tänker på att hon ska göra IRL istället för att fundera så mycket. Det blir man bara förvirrad av. Bättre testa än att sitta som en dåre till döden utan att ha fått något gjort.

Haha nu fick ni en liten dålig historia som början idag! xd
Det finns lite saker jag vill dela med mig av idag.
• Bl.a att jag är j*vligt arg på fb just nu för den verkar inte vilja att jag ska skriva i chatten utan bara dampar och är seg så fick lov att logga ut.
• Och så är jag sjukt arg på att jag, SOM NYSS HAR BLIVIT AV MED EN 2 MÅNADERS LÅNG FÖRKYLNING, känner att jag håller på att omsjukna! :( J*vla svinapa cp, HATAR att vara förkyld! (mer svordomar använder jag inte här)...
• Imorn är det elevens val, så då tar jag med datorn och kamera till skolan eftersom att Alva och jag planerar att vinna en tävling! ;d
• Jag kom nyss på att det är Glee ikväll! Dåå blev jag lycklig!

Aa lite onödiga saker sisådär...

Men annars så har dagen varit bra! Ingen gitarrlektion idag för vi hade ju konfa, vilket var... ganska långtråkigt. Men hade kunnat sitta kvar ett tag till ;)

Ett litet tips som alla förmodligen redan vet om eller har testat är att om man är lat och har ont om tid på morgonen och därför inte orkar duscha håret som kan vara lite ofräsht... Så då kan man testa torrshampoo, det går supersnabbt och funkar utmärkt!;)



Aja vi hörs! Byee:*


Love is NOT an easy game

Jaahaa nu har jag hunnit kolla på Hellcats OCH målat naglarna, och det gick bra att göra det samtidigt! ;) Naglarna blev inte de bästa någonsin men det får duga! Turkos fick det bli! ;)

DUCKFACE!!:


Asså jag typ hatar hur handen ser gigantisk ut när man håller den framför kameran och huvudet när man tar kort... Kanske inte något ni tänker på men det gör jag! Sjukt irriterande!  


Bara för att A och S klagar så blir rubriken: Tvproblem, hälsoproblem och annat skit.

Nej men goddag!:)
Idag är det ju tisdag vilket innebär att det var skola igen efter lovet. Det var inte så tråkigt faktiskt, elr joo men kul att träffa alla igen. Och vi hade inga direkt jättejobbiga lektioner, så man överlevde. Med tanke på att jag mådde asdåligt imorse och trodde jag skulle spy och att det sen blev lite smått pinsamt/jobbigt på vissa lektioner så var det väl tur, att jag överlevde alltså!

Jag har haft asont i huvudet de sista timmarna, inte kul, och jag är typ liiite täppt också. JAG. VILL. INTE. BLI. FÖRKYLD. IGEN! Det är säkert bara för att jag cyklade typ mitt i natten isf:(

Imorn ska jag på konfa så blir nog dåligt med uppdatering då! 

En sak jag irriterar mig på är det där dumma snacket om att man måste kanalsöka sin tv om man har boxer och vill ha kvar tv4+, och det ska väl vara lätt men när vi skulle göra det så försvann alla tv4as kanaler förutom tv4 Sport OCH 6:an!! Dumma tvbolag! ;o Hoppas att dom kmr tillbaka, klarar mig inte annars... Meeen jag som är bäst har ju faktiskt 4:an på min egen tv och där funkar den ;d

Aja ska väl ta och göra något annat ovettigt nu. Kolla på Hellcats kanske! Kom nyss på att jag måste måla naglarna också, får väl göra det medans jag kollar på Hellcats, men då kmr jag bara måla fel och missa hela programmet... Oj,oj, oj!
Nej nu ska jag inte tråka ut er med mina problem längre!

See ya!<3

Bjuder på den...


Dagens sötnos



För att vi fick sova i din stuga! :D

Yä, vi gillar att gå förbi nakenstränder...! (neej)

Efter j*vligt mycket väntan för min del så kom ÄNTLIGEN bilderna in på datorn. Cp att dom inte kunde laddas in på det normala sättet! ;o -.-



Tuffa brudaaar!


Pelikan?




Har du skaffat tre ben, Alice? Kanske tjernobylsyndromet? ;);)


<3


Arrrw!


Arrw?


Extremt snygg pose!












Tjockisbild!




Maaagee!










Hehe dom andra sandskrifterna får ni INTE se! ;D










Nån mer än jag som längtar till sommarlovet nu?! <3


Jag menar inte att såra dig.

Men hallihallå!
Det var ett tag sen, jag vet. Men jag har haft annat för mig skall ni veta! Kan berätta lite kort hur min lördagskväll/söndag/måndag varit.
Som ni säkert vet så drog jag till halva Alva, elr nej heela Alva, i lördags. Vi typ gjorde inte mycket på eftermiddagen, läste massa gamla Frida-tidningar och snackade. Vid 18 typ cyklade vi till Alice, fick se myran (en sjö) på vägen dit. Den såg mysig ut:)
Väl hos henne så gick vi en liten rundtur typ och sen försökte vi förgäves få tag på Adina men hon svarade inte så vi ringde hennes bror och dåå fick vi tag på henne. Blev att vi cyklade till hennes farmor och farfar. Haha mycket skrik och skrämmande! xd (y)
Cyklade hem typ vid elva! Kallt, mööörkt och jobbigt! ;/

Igår vaknade vi vid tio, fixade lite och började vår långa vandring till Huddunge centrum (hahah centrum?!xd) för att gå i kyrkan. Var inte lika tråkigt där som i Heby faktiskt!
På hemvägen till Alice så messade en viss liten Frida att hon var i Huddunge (?!) så vi stannade vid henne och solade och snackade ett tag!
Efter ett tag åkte vi till Östa, utan Adina...;(
Men det var kul där ändå :) Vi var på stranden, stekte misslyckade hamburgare och kollade på 3 filmer! Sommaren med göran, Harry Potter och The hills have eyes. Fyy faaan vad äcklig film, jag skrek och typ svimmade av äckelhet! Usch och blää! Men den var faktiskt bra trots allt!
Aja åkte därifrån vid 12 idag och då väntade en söt liten Smilla och my sister hemma! Så fick träffa dom också:)

URSÄÄKTA för att jag skrev så otrooligt långt även om ni inte ville läsa det ens xd Men vad ska jag annars skriva om liksom? ;)

Bilder kommer i nästa inlägg! ;)

Imorn är det skola igen, gillas inte! Men något som däremot gillas är det underbara VÄÄDRET! :D:D Hoppas att jag har fått liite färg i alla fall!;)

Okej kommer nog aldrig att bli såå här brun, men nästan kan man väl få bli! ;P


Men vi hörs, snart:*

Dagens sötnos



Bara för att hon fyller år ofc!;))

Vad jag än gör så kommer någon bli sårad...?

Hejjhopp!
Idag är det ju faktiskt påskafton vilket jag kom på för typ några minuter sen...xd! Så GLAD PÅSK PÅ ER! :*


Vaknade vid nio imorse efter en välbehövd lång sömn. Jag var rätt alert (werid ord btw?xd) så käkade frukost, satte mig vid tv:n en liten stund och sen tränade jag en stund! Det var behövt! Och sen snabbt in i dushen, packade lite sen ut i fina vädret med Sara för en traditionell Hårsbäcksrunda. Åh så skönt åh varmt! :D

Jag blev inte ensam igår kväll, Sofia och Lovisa kom hit! :)

Snart bär det iväg till Alva också, saknaaaaaar diiiig!<3

Jag brukar ju skriva när folk jag känner fyller år så idag säger jag än en gång Grattis till Cissi! :)) 

Gammal bild... 


Men vi hörs my friends!:*

Så j*vla dum i huvudet man får vara asså...



I've really, really made a mess now.

Klockan tickar.

Jag glömde i förra inlägget att kolla vilket nummer på inlägg det var, men nu är det här i alla fall mitt 201 inlägg! Det var typ tre månader sedan jag skaffade bloggen så jag tycker inte att jag har varit jättedålig på att uppdatera iaf!

Håller på att skriva på min berättelse som jag aldrig skriver klart och nu har jag typ fått hjärnsläpp. Vet inte vad som ska hända i den nu... Får väl bara skriva och se vad som dyker upp i huvudet!


När man var liten var allt så mycket lättare, man behövde inte oroa sig över kärleken, kompisar, pengar, framtiden och allt vad man nu kan tänka sig. Jag saknar det.

Nu ska jag antingen fortsätta med berättelsen eller sätta mig på altan och läsa en bok i solen!


♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Det här kanske är lite känsligt men... När jag träffade pappa för allra sista gången. Han lämnade av mig hos mamma och jag fick en stor kram innan han åkte hemmåt igen. <3

Btw så är det här den sista dagen på den här quizen!

Dagens sötnos


Bara för att hon sa det, haha (y)

Jag sa ju att jag inte skulle falla tillbaka, men ändå så gör jag det...

Halluu!
Nu sitter jag äntligen vid min kära dator, var typ i söndags senast (;o?)! Och har saknat den och mina högtalare så nu sitter jag och dunkar musik! Jag tror att det är någon (Linnea?) som har suttit vid min dator när jag inte var hemma. Jag ska konfrontera henne sen någon gång, om hon fortfarande är hemma...
Imorse åt vi påskfrukost och igår påskmiddag! Väldans gott! Och imrse fick vi varsit påsskägg också! Men har inte öppnat mitt än. Gör't ikväll ;) Och det kommer bli ganska ensamt ikväll, om inte Sofia kommer då! Hoppas på att hon gör det!
Gårdagskvällen var mys, mysigast hitills typ! Och jag vet att jag låter lite knäppt mystisk när jag säger så där men jag tänker absolut inte berätta vad jag menar med att det var mysigt!

Imorn drar hårsbäcksflickan Carro till sin kära Alva! Och jag kommer behöva prata med dig Alva, och du får stå ut den här gången för jag är sjukt förvirrad.
Och på söndag drar vi tilll Östa, myys!

Äh nu ska jag inte tråka ut er längre men slänger in några bilder först, bara för att det var ett tag sen sist!

Såå häär söt är Loa nu!:*  


Vi fick rosa ägg till frukost! :D






Jag tänker inte säga glad påsk till er idag eftersom att det var faktisk inte en så glad dag idag för typ 1970 år sen, inte för alla i alla fall, så jag tycker man ska säga det imorn istället! ;)

Ha det gött! :*


I wish...

Tjaoo! Sitter i grannhusets källare med Saraa! Hon gör typ inget sitter i hennes säng och sprattlar med benen elr nu håller hon på med kameran oxh visar en bild på några stenar..."Naaaw"!

Det blir ingen gudstjänst ikväll, den blir imorgon förmiddag ist. Det blidde bäst så!

Förlåt för att jag har varit dålig med att lägga upp bilder senaste tiden men jag har inte suttit vid min dator på ett tag! Men det kommer, förhoppningsvis.

Idag var jag en sväng till Ryssjö också, så otroligt fin gård man har!<3 Det där var inte skryt, skulle kalla det stolthet! 
När jag var där kom jag på att jag antagligen skulle ha varit där nu om pappa hade levt, jag saknar det så!

Ikväll blir det årets första påskmiddag för imorn åker barnen till sin mor! Älskar såna där middagar, så gott!

Vi hörs!;*   

Vad faen har jag gjort?! ;/

Hejhejhej!
Nu har jag kommit hem från kära Göteborg! Tågresan gick bra, lite illamående på slutet bara ;/
Imorn får jag nog äntligen träffa Sara som jag ska ta väl hand om och trösta! Även om hon verkar må liiiite bättre nu!
Äh nu kan jag inte sitta här längre... Glee är på intåg!

See ya!;*

Nu är det faktiskt onsdag, vilket jag trott det varit både måndag och tisdag den här veckan! xd

God Morgon! Loa sover så jag passade på att sätta mig vi datorn. Haha, har ni tänt på att jag säger typ jämt att jag inte kommer skriva något inlägg t.ex imorgon men ändå så hittar jag tid till att göra det på något sätt! xd Men hoppas att det inte är en negativ sak för er del!
Klockan 14 väntar en fyra timmar lång tågresa... Jobbigt. Jag kommer sakna dom här! :( Men dom kommer upp om typ en månad till konfirmationen, så så länge är vi inte borta från varandra denna gång!  

Appropå ingenting så öppnar Liseberg på påskafton på lördag, då prämiäråks det i Atmos Fear -den nya attraktionen som även är Europas högsta frittfall-. Jag ska ju till Liseberg om typ två månader med jag tror inte att jag kommer våga åka den... Den går juh 110 km/h ;o Nej usch och fy jag gillar bättre bergochdalbanor! Men vem vet, kanske kanske jag kommer åka Atmooos Feeeaar!

Men nu ska jag nog ta och kolla lite andra grejer innan Loa vaknar!

See ya!;*

Will you be mine?

Go'kväll på er! Slänger in ett snabbt inlägg från mobilen för er skull! Dagen har varit bra. Jag har varit lite barnvakt till Loa, gick faktiskt bra:) Och det har varit jättevarmt ute! Typ 20 grader juh:d Sommar'n är på väg! Vilket betyder sommarlov, längtar faktiskt även fast jag kmr sakna alla under sommaren! Hoppas att den blir sjukt mycket bäst! Och det kan den nog bli på ett sätt... Om det händer. Aja imorn bär det åt hemmåt igen. Så kanske inte bloggar då. Men vi hörs!:*

Jag känner mig så j*vla dum, jag kanske har förstört allt nu. Men jag hoppas verkligen inte det. Make it my way, please?!

Hola amigos! (kan inte spanska, mobba ej)

Jaa nu sitter man här i Göteborg! Resan ner gick bra, lite långtråkigt... satt och läste, lyssna på musik och smsa. Och möttes av ett glatt leende från Loa när man kom! :)) Annars har jag inte gjort något specciellt idag, umgåts med Loa och Annika. Har ont i magen nu också, vet inte varför... Kanske för att jag oroar mig så mycket.

Imorn skall vi ner på stan för att Annika ska klippa sig så jag ska passa Loa själv medans, hoppas det går bra!

Heheh Henrik hojtade nyss att han klarade en bana på Angry Birds, med tre stjärnor till och med! xd

Vi hörs! :*

♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

Vet knappt vad det är xd Men tror att det är ngt man är duktig på typ ;o Elr jag har ingen aning så skiter i det! xd

I'm so confused

Hejsaan!
Har nyss kommit in efter ännu ett vattenkrig, blev mycket blötare denna gång dock ;/ Men det var kul iaf! :D
Igår glömde jag att säga att jag hade åkt moppe, det var faktiskt kul fast det var Martins jobbiga moppe...  Och det gick sådär, men jag ska nog lära mig!
Btw så är min vackra bästa friend Sofia häär!<3
Imorn bär det iväg till Göteborg:D Så räkna inte med många inlägg mån,tis och ons för jag tar inte med datorn! Ni får klara er ändå.
Och btw igeeen så var gårdagskvällen asmys och kuul;)

Puss på er tills vi hörs nästa gång! :* 


I don't know what to do...

I feel so confused, I hardly don't know what I'm doing. I will don't give upp in the first time, I will fight, I really will! But why does I feel like this with one other then?! I WILL NOT CARE ABOUT THAT. But it's gonna be hard, everything.

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

Oj, oj det är mycket jag saknar men en saknar jag mest av allt, PAPPA! :'( <3

Dagens sötnos

HINNER EJ!

Efter en dag med en massa ved, gräsklippeåkande, korvgrillande, solande, vattenkrig...

...Är jag skapligt trött kan man väl säga. Men det har hur som helst varit en underbar dag fast det mesta jag har gjort har jag varit tvungen till. Idag kom jag absolut inte undan från den där jobbiga veden, men det var faktiskt inte så jobbigt när man hjälptes åt och hade kul och sjöng samtidigt! ;) 
När vi inte orkade hålla på längre så fick vi årets första äppelpaj och blåbärspaj! Mumsigt värre må jag säj!
Efter det skulle vi gå ut med Frodo jag, Tomas, David, Leo och Love men det blev en lite längre tur. Vi bästämde oss för att gå ner till hårsbäcksån. Där stannade vi i typ mer än en timme och softa på gräset! Och Frodo tog årets första dopp! xd
Det var iaf sjukt massa mys!
Älska vädret idag också!:D<3

Det verkar som att vi ska äta pizza idag:( Blöööö vill inte! Vill grilla. Men jag får visst inte min vilja igenom denna gång. -.-
Okej men nu ska jah skynda mig så att jag kan träffa min grymma, deppiga granne snart!

Btw så var gårdagskvällen kul! ;D

Och jag tror faktiskt att jag blev liiite solbränd av att vara ute från 10 imorse till 17! Det ska börjas stekas i tid!

Byee<3

I just need somebody to love

Hm, tänkte skriva ett inlägg men blev tvungen att spela poker...! Så ni får klara er, vilket jag är helt säker på att ni gör!:)

Dagens sötnos


Det blir Linn bara för att liksom!;) Btw så är det en asgammal bild!

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Ehh lite svårt att komma på En plats, och vadå favorit? Det finns ju asmånga ställen man gillar att vara på men inget speciellt mycket, nt vad jag kommer på iaf...;o
Men jag gillar att vara i mitt härliga rum! xd

Yees påsklov nu! (var ju nyss jullov?!;o)

Hallihallå!
Nu är det påsklov för min del, yeah!!:D Kommer nog bli ett grymt lov! Mina planer är såklart Göteborg för att träffa Loa och sis, och typ ta det lugnt, gå i kyrkan eftersom att vi konfirmander är tvungna, träffa kompisar och åka till ÖSTA!:D Ah det är nog det jag kommer att göra och massa annat såklart!

Det är ju inte bara lov nu utan underbara fredag också! Bästa dagen på hela veckan enligt mig faktiskt. Och än så länge har dagen varit braaa!

In tha school:

Engelska: Serien search som aldrig vill ta slut. Hehe reda ut saker med Alva hann jag med också, typ!
Lk: Prata i grupp om filmerna vi sett.
Franska: Film.
Matte: Räkna som vanligt.
Lunch: Påsklunch juh! = Pasta och kyckling. Tyckte dock att de kunde haft ris istället... Men annars så satt jag med trevliga kompisar ute i solen och glassa! Och kom på ett vackert minne som jag och alla andra gjorde när man var liten, nämligen hoppa från bänk till bänk medans man gick till och från maten! Goa gamla tider! (y)
Idrott: Vollyboll, vi som valde att ha studs vill bara fjanta oss med egna regler men den planen förstörde såklart Palle:(
So: Hitta länder och städer i världen... Men vi fick sitta i ljushallen och så fick vi glass eftersom att de inte gav ut det på lunchen (y)

Nu ska jag typ fortsätta med att blogga och sitta vid datorn innan jag med family drar ner till Heby på middag! :))



Puss på er:*

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Mycket får mig att må bra... Men t.ex när jag är omringad av mina snälla, underbara kompisar. Och när man får det där efterlängtade "beskedet" man väntat på (vet inte om ni fattar men aja) eller ska man säga bekräftelsen kanske... En lång natts sömn. När vi inte har några läxor eller prov. Och mycket mer.

Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Nu gråter ju jag väldigt sällan men när det är det väl pga tex vissa låtar, när någon man känner dött, när jag har gjort illa mig j*vligt mycket (brukar inte gråta för att jag gör illa mig), när allt är skit och inget är som man vill... Och kanske andra saker som jag inte kommet på nu.

♥ Dag 25 - En första.

Typ när jag gick för första gången, kommer ju såklart inte ihåg det. Men det var iaf när jag var ca 11 månade gammal!
 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.

Jag är rädd för ganska mycket... Ormar definitivt (!), höga höjder, att utsätta mig för fara, naturkatastrofer, att filmen 2012 ska bli sann, trånga utrymmen och mycket mer!   


Dagens sötnos



Bara för att vi har saknat dig så i skolan, Mindy!

Don't walk away when I'm talking to you!

Hej hallå!!

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat sen i söndags (;o?) men jag har varit sjukt upptagen...typ. I måndags red jag som vanligt och hade ett dumt no-prov att träna till som förövrigt inte gick så bra. Så då orkade jag inte sätta mig vid datorn... Och i tisdags kommer jag inte ihåg varför jag inte satte mig vid datorn, orkade nog inte då heller eftersom att jag ändå skulle plugga. Och igår så stannade jag i Heby med min kära Alva eftersom att jag hade gitarrlektion och sen temakväll. Så vi strosade runt i Heby och käkade hamburgare, som jag börjar tröttna på, har ätit det jättemycket sista tiden!;o 
Temakvällen var askul! Det var såklart påsktema och vi fick känna på hur det var att gå till korset för avrättning. JÄTTEHEMSKT ("korsfäst honom, korsfäst honom")! Vi hade bindel för ögonen och fick vatten och något vin(?) på oss, och så fick vi lov att bära en planka bakom armarna och gick runt i ett okänt hus - allt detta med förbundna ögon! Det var iaf kul! :)) Och sen var det ju kyrkan också ;) Och så blev jag skjutsad av Sara på moppe hem! Asmysigt, längtar tills jag får min, men sjukt kallt!

Denna vecka har inte varit så jobbig som jag trodde att den skulle bli, den har gått att ta sig igen, och till och med med glädje! :)
Vi har haft väldigt många gruppuppgifter den här veckan också, känn som att var det bara för att... ja. Men det har varit rätt kul!
Imorn eftermiddag blir det ju påskolov, gryymt! Och jag ska nog på besök hos några då (asså imorn), kan bli kul eller hur Sofia? ;)

Gosh vilket långt inlägg det här blev, men så går det när jag inte har skrivit på ett tag! Hoppas att ni orkade läsa. Och att jag inte var allt för tråkig. Och att ni ville att jag skulle skriva inlägg för så intressant är det nog inte att läsa.


Love säger att jag alltid ser så ledsen ut på mina bilder, vad menar han med det?! (a'

Vi hörs jao! ;d




Dagens sötnos



Heheh loas söta grodskor xd
Orkade inte leta efter ngn annan... (a)

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

Mycket upprör mig. Tex folk som tror dom äger allt och verkligen visar att dom gör det, fast dom absolut inte gör det (alva och sofia vet nog vem jag pratar om). Och killar som inte vågar visa/säga vad dom egentligen känner. När Frodo skäller. När man vill ha något men inte har råd. Att saker som är så goda är onyttiga. SEGA DATORER! När man har mycket läxor och prov. När alla tjatar på vad man måste göra. Träningsvärk. Lögnare. Falska personer. 

Ah lite smått onödiga saker att störa sig på...


Dynamite

Hejhej hallå! (xd)

Idag kom jag inte undan att hjälpa till med veden, utan jag har fått lov att kasta en massa vedträn! Inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli faktiskt!
Annars så har jag mest gjort andra nödvändiga saker så därför tycker jag att jag förtjänar en onödvändig stund framför datorn :))
Om ett tag ska jag ta och trän en stund, och efter det har jag bestämt att jag ska ha ett eget litet "skönhetsbad". Låter mobbat jag vet, men åh så skönt det blir!

Imorgon är det skola, har inte varit där på en vecka;o Och efter denna vecka blir det påsklov! :D Men ändå, jag vill inte till skolan imorn. Det kommer vara en tortyrvecka. Gaah om jag ändå kunde ha rätt ut det där innan!

Inte så värt inlägg men, aja.

Puss:*

En massa bilder

Tänkte vara lite snäll och lägga upp bilder från Linneas och min fotopromenad! Har blivit rätt dålig på bilder på senaste tiden (förutom dagens sötnos då).

Då går vi!


Vackra vår <3


Messar med Alvaaa!




Ruumpaah






Here I come!




Vackert...


Carro has NO heaad!;o


Hehe naaj jag bara skoja!


Måste säga att jag ÄGER på luftgitarr (y)






Årets julgran?






Den klassiska skuggbilden


Puuss! ?








Haha Frodo drog sig fram på rumpan xd Precis som Pepsi, Alva! :D




Haiir!






Coola grabbar på trappan, eller? ;)


Ah det där var "lite" bilder! Nu luktar det mat här så hoppas att den är klar snart. Och sen blir det cheesekake! :D LOVE IT!

Hörs! <3


Dagens sötnos



Bara för att jag saknar dig så mycket<3

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Jaa du det är mycket jag ångrar... EXTREMT MYCKET! Men att komma på en sak kan vara svårt... men en sak som dyker upp i huvudet är en viss förälskelse som var lite waist of time. Vet inte om det riktigt gav mig något av att gilla den personen så det kanske var lite onödigt...

♥ Dag 20 – Den här månaden.

April alltså. Den har varit ganska bra även om det bara har gått nio dagar på den. Kan väl säga att den har kretsat vääldigt mycket kring kärlek. EXTREMT MYCKET! Och jag är väldigt förrvirrad också...;( Och många tidiga mornar har det blivit också! Men hoppas att resten av April blir jättesuperduperbra!:))

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Ja det är väl bara att ta ett. Typ i somras när familjen var på landet. Det var asmys att åka båt och sola på klipporna och att vara i stugan och "leka" ! :D LÄNGTAR SJUKT MYCKET TILLS I SOMMAR NÄR VI SKA DIT!<3



(smått ofräsh tjej sisådär!) 


Måndag skrämmer mig lite smått

God dag! :)

Har hitills haft en riktigt bra lördag! Vaknade vid nio (åhh så skönt det var att slippa gå upp innan kl 6!), tog en morgondusch, fixade disken och new body, pluggade lite smått, virkade klart min kropp till " maskoten" och satt ute i det fina vädret och läste svenskaboken, och sen tränade lite till och med! :))
Och nu ska jag fortsätta att bocka av min "att göra lista". Ikväll får vi besök av min moster så då blir det god mat... ;d

Efter det är ordnat så blir det nog en trevlig promenad med min extremt trevliga och söta granne!
Och så ska jag försöka komma undan att hjälpa till med veden... (a)¨

Ah nu ska jag skynda mig... Så vi hörs! :D

Tss...

Oj sry glömde det viktigaste! SARA ÄR HÄÄR! :*

I need help

Go'kväll allahopa!

Här sitter jag och har det bra. Kollade nyss klart på talang. OCH MATISS VAR MED OCH HAN VAR GRYM! Heheh, han måste gå till final, och då ska jag nog ta och åka dit och kolla!:D

Äh nu ska jag vara aktiv på msn...

Så go'natt! :))

Gaah! Jag. kan. inte. låta. det. sluta. så. här.

God morgon! Här sitter jag på kontoret och är vaken som en lärka. Annars hade jag ju antagligen sminkat och gjort mig iordning för skolan just nu. Sara sover säkert nu. Lyckost!:(

Sista dagen på praon idag. Hoppas att den blir kul, och att jag inte är lika trött idag!

Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n och talang IFALL det skulle vara så att Matiss (han som var i skolan med poetry slamen) är med, vilket jag sett att han kommer att vara på reklamen. Men jag är inte säker på om det är idag han ska vara med. Men hoppas hoppas hoppas :D

Nu ska jag lämna över datorn till Sofia. 

Såå vi höörs! <3
 


Jag känner mig som en uppblåst ko med sju ballonger inom sig.

Hejhej!
Är fortfarande i Uppsala på prao, men ska väl snart hem (hoppas jag). Vet inte om jag orkar sätta mig vid datorn när jag kommer hem... Får se, måste plugga no.
Annars så har jag mätt luft hela dagen, åt en stund också. Och jag har varit dödstrött. Tidiga mornar = baad.

Igår så var det ju toppenväder så jag tog med Linnea och Frodo på kamerapromendad till ån. Bilder kommer nog i helgen!

Nu ska jag försöka åka härifrån. Hej då! <3

Damn, damn, damn.

Är det meningen att det ska bli så här varje gång. Ska jag alltid först ha världens hopp och allt känns så bra, men sen bli sårad och inte ha något hopp kvar. Jag vet inte om jag klarar det. Kommer jag aldrig få lite tur? Kommer det alltid att bli så här? Även om jag inte har gett upp än, så känns det absolut inte bra just nu.   

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Åh, det måste ha varit när jag fyllde 12! Jag fick reda på att jag skulle bli moster (vilekt jag tjatat om i åratal) , jag fick min första riktigt bra mobil, jag fick en resa till Göteborg med mamma och Annika ( på den tiden hade jag inte varit i Göteborg så fasligt många gånger) , Annika kom upp därifrån, vilket jag inte hade väntat mig och sen var själva dagen bra.
Den dagen kommer jag nog inte att glömma i första taget! :))


Dagens sötnos



Bara för att han fyller år idag!
(Gosh, det där krävde mycket...)

Usch, hatar att bli sårad.

Hellooo!
Har nyss kommit hem efter en hel dag i bilen, typ. Åkte mot Norrköping kl. 7 imorse och kom fram vid 9.30. Var på möte där till 11 (ojj vad vuxen jag lät (h) ) och sen åkte vi hemmåt igen. Stannade och käkade (inte hamburgare) och gick på toa, annars så har jag suttit i bilen hela dagen! Så har åkt bil i typ 5 timmar idag. Det var rätt soft, passade även på att sova (en ytterst kort stund, men det räknas!). Älska prao! 

Idag fyller faktiskt David 11 år! Grattis till han!! Och det betyder tåårtaa... :D

Imorgon blir det att gå upp 05.45 igen. Joobbigt! Men börjar faktiskt vänja mig.

Nu ska jag invänta gitarrlektionen!

Vi hörs! :)  

Please don't hate me

Orkar inte vänta längre. Fatta att jag kanske mår dåligt av det. Jag. vill. veta. FAN!


Dagens sötnos



Bara för att jag saknar tiden i Ryssjö<3

♥ Dag 16 – Min första kyss.

Ahh den var typ när jag lekte sanning eller konka! Mer än så orkar och vill jag inte säga.

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Oj herregud vad svårt att välja ETT! Men det kan väl vara när jag för första gången träffade mina nyfödda syskonbarn! Helt underbart var det, så små och söta. <3


I need to say something.

Hejhej!
Sry för att jag inte bloggade igår, men orkade inte innan ridningen...(a)
Men somm säkert alla vet så har jag varit på prao igår och idag. Igår var jag och sofia hos hennes pappa. Det var rätt soft, vi gjorde några kontorssaker, kollade på film, åkte till bro, käkade på Max, smaska kakor och sånt! Och imorn ska vi dit igen och då ska vi till Norrköping. 
Idag var vi hos Johan. Vi åkte runt i uppsala på ställen jag knappt visste fanns och gick efter han när han jobbade, och så hjälpte vi ju såklart till en del också. Och även idag blev det hamburgare, fast inte på max elr donken. Hey tjocka tjej!

Har ju blivit sjukt tidiga mornar och ännu fler blir det... Joobbigt!:(

Nu ska jag blogga lite mer och sen vila tror jag! JAG HAR ONT I MIN RYGG, MINA HÄLAR OCH MITT BEN! 
Förhoppningsvis så blir jag av med det onda snart! 

See ya! (fortfarande inte ett dugg klokare)

 

Jag vill verkligen veta.

Känner mig väldigt duktig och fräsch just nu efter ett välbehövdt träningspass, städad kaninbur och nyddushad! (y)
Nu tänker jag bara slappa och vila ut mig så att jag orkar gå upp typ 6.15 imorgon och ännu tidigare tis, tors och fre.
Jag kommer svimma avtrötthet juh!

Men nu skall jag vänta in tv-program. Klockan 18 är det hellcats, kl.19 "ponies", och klockan 20 stockholm-båstad!

Men vi hörs! :)) 



Dagens sötnos



Bara för att han är så gullig. Och för att jag inte orkar hitta ngn annan bild idag heller.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Det beror på vad man menar för drömmar. Mina drömmar man har på natten brukar vara lite knäppa. Oftast handlar dom om det jag har tänkt på mycket eller gjort den dagen, med en massa knas inblandat. 

Men om man tänker på drömmar om vad som ska hända i framtiden så är det väl att jag ska bli lycklig, ha ett bra jobb, få barn, gifta mig lyckligt, bra karriär, gott om pengar. Ah sånt som typ alla vill ha.

Men just, just precis nu så vill jag att en speciell sak ska inträffa.

  


Jag vill ha alla svar.

Morning guys!

Nu har moi vaknat! Sitter vid tv:n med datorn, riktigt härligt!
Har inga speciella planer för idag, det är faktiskt skönt! Jag har inget speciellt att skriva just nu så det blev ett kort inlägg.

Hej då! (fortfarande inte klokare)


Vafaen ska allt vara så komplicerat för?!

Har avnjutit en hel skiva med bilder från 4-6 an! Hahah måånga glada minnen! ALVA DET VAR BILDER FRÅN HÄLSOÄVENTYRET:D:D:D xd ( men tyvärr var ingen huddungebo med på bild, vad jag såg)
Och nu skall jag kolla på körslaget. Jag tycker synd om Sara för att hon inte kan äta nötter ;(

Hare gött! ( jag är INTE klokare än)

Dagens sötnos



Bara för att Stampe är så söt!

(orkar verkligen inte hitta ngn annan bild)

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Asså den här har ju redan varit, i annat uttryck men ändå?! Okej men jag har på mig mjukisar, adidaströja, ginalinne, randigt linne, strumpor och underkläder!
Jag orkar inte ta bild...

Why is everything so hard? Is life meant to be hard like this? Then I don't know what to do.

Hejsan!
Har kommit hem från Alva nu dåe! Var fan asmys där!:*
Och jag tror att typ 80% av tiden jag var där ägnades åt bara ett samtalsämne... (a)
Och nu mår jag sådär kan man väl säga. Jag mår hyfsat bra fysiskt (tror jag att det heter) men inte lika bra psykist... Men det kanske jag kommer att få stå ut med i några dagar.

Och snart blir det att träffa min underbara granne Sara som jag konstigt nog inte träffar så mycket på fritiden längre?! Men det får vi nog ta och ändra på!
Annars har jag inte mycket planer. Körslaget ikväll! Det är väll det enda.

Hahah komiskt nog pratar jag med mina tre bästa vänner på msn SAMTIDIGT! Vad skulle jag göra utan er tjejjor, Älskar er<3

Nu är det rådjur utanför fönstret igen... xd

Men nu ska jag fixa lite annat och vänta på Sara! ;)

Så vi hörs, förhoppningsvis så är jag lite klokare då.


Dagens sötnos



Bara för att jag älskar dig<3

♥ Dag 13 – Den här veckan.

Ja, som att jag inte redan har skrivit om varenda dag på den här veckan. Men den har varit ganska bra. Inte direkt toppebra men aa lite lagom bra. Men den skulle kunna varit bättre.

OMG! IDAG?!

Saluut!
Sitter hos Alva nu då! Ja för dom som undar så kommer vi bara att vara här idag/ikväll. Men det jag planerat kanske ändå blir av... Får se hur allt blir.
Denna dag har varit ganska bra faktiskt hitills. Alva har varit rätt så depp idag, på grund av mig! :( Och som alla kanske vet så är det 1 april idag vilekt betyder att jag såklart har blivit lurad ett antal gånger, men även lurat, haha(y) Haha våran rektor pratade i högtalaren och "lurade" hela skolan att Idolsökningen skulle vara i Heby skola imorgon... Som om någon gick på det? xd Säämst juh! xd Men våran rektor är ändå BÄST!:D 
Känner på mig att det blir en mysig kväll med vääldigt mycket snack om pojkar! (y)
Och idag har Talang premiär igen! Måste ses!

If you had only one day to live, what would you do? Would you climb a mountain, would you kiss the boy of your dreams or would you tell someone how you really feel? If you had a whole lifetime to live would you lose that drive or are your list keep getting longer?

Jaa du, den ska jag nog tänka på ett tag...

Men nu ska jag göra nåt annat!

Sees:*


RSS 2.0