Youtube

Kolla in mitt videoklipp!

http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w

Kommentera!

I <3 justin bieber

Nu har Hanna och Filip åkt hem, blev en kort visit. Men pga av Hanna upptäckte jag att jag har Photoshop! Haha då blev ja glá!

Nu lyssnas det på Justin Bieber!:D

http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w

Har ingen aning om hur man lägger in klipp på bloggen så jag länkar ist den bästa låten!

Peace out suckers!

Ritat



Kom på att jag ville rita lite så det gjorde jag, jag blev ganska nöjd fast det finns minst tusen saker att ändra (t.ex näsan, ögonbrynen, ena ögat,MUNNEN m.m men tja, man kan inte begära allt från en nybörjare...) 
men asså jag har ALDRIG varit bra på att rita! Jag Lovar! Så för att vara första gången på länge som jag ritade så blev jag rätt nöjd! :)

Dagens sötnos


Har en galen katt...

Nu är det söndag igen, och jag sitter och lyssnar på MTV. Härligt med musik! Idag blir nog en soft dag. Vill baka, men bara om mamma också gör det.
Senare idag kommer nog mina låtsadskusiner Hanna och Filip! Hoppas Hanna kan hjälpa mig med en grej på bloggen!

Usch, jag har en så konstig känsla, beror nog på min hemska dröm! Den kändes så verklig... Usch ja...

Har en fråga som jag gärna vill att ni svarar på! Gillar DU att jag har "dagens sötnos"? Svara snälla, så jag vet om det är kul eller inte!

Nån mer än jag som såg " A ciderella story" igår? Den var azum!



Tjao!

dagens sötnos



Hittade denna underbara bild på Bella och Edwards barn (i filmen)

E hon inte söt?! :')


Lila naglar!

Gissa vem som har lila naglar... Jo JAG!! :D

Nu har Annika och Loa åkt så det är tyst här, känns inte kul att dom åkte. Vill att de alltid ska vara här!

När vi lämnat av dem på tågstationen så gick jag in på h&m en stund, köpte en t-shirt, ett linne, en bh, nagel borttagnig och nagellack!

Ikväll står två filmer och mys på planeringen! Häearligt häearligt!



See ya


I fikandets tid

Haalloj!

Nu var det evigheter sen jag uppdaterade, men jag har faktiskt varit väldigt upptagen med att vara barnvakt åt mina syskonbarn! Meen jag kanske ska ta och säga vad jag har gjort alla dessa dagar...? :)

Onsdag: Innebandyturnering juh! Gick bra i början, i gruppspelet så vann vi två och en ovavgjord:) Sen kom vi till kvartsfinal och där sket det sig mot 9A. Jag kan nog inte skriva det men, ja, vi blev lite sura på dom...

Tordag: Vanlig skoldag, på idrotten körde vi badminton i nya sporthallen! Tyyfft!

Fredag: Ja, skola, badminton igen musik tilldenna gång! Mycket nice!
Sen hem, leka med barn , äta mat, säga hej då till Smilla och sitter nu här med Sara och dricker Smoothie!

Imorn blire upp tidigt och följa med och lämna Annika och Loa vid tåget. Vill inte att dom ska åka!!!:(:(

Sen kanske det blir Sara kväll igen! :)




DAGENS SÖTNOS:


Dagens Sötnos



Söt va? :'))

Hej hej hej hej hej då!

Idag kommer ÄNTLIGEN Smilla och Loa! :D Gu vad jag har längtat!!
I skolan har inget speciellt hänt, har spelat trummor på musiken, det var coolt!
Nu har inte jag nåt mer att skriva faktiskt! Vissa dagar så blir det ju så! 
Kommentera om vad jag ska skriva vettja, så blir det lite roligare!

Hahha hare gött!

A day whitout rain

Nu är det måndag igen och denna vecka blir nog inte alls tråkig som andra veckor kan vara. Nej denna vecka blir nog en höjdare! Ska snart iväg och rida. Kul Kul! Imorn kommer ÄNTLIGEN Smilla, Loa och Annika som jag säkert har nämnt förut... Men jag är så glad för det! Det kan därför kanske inte bli en så bra uppdatering den här veckan för att jag vill ju vara så mycket som möjligt med dom!
Kom inte på något vettigt att skriva idag heller,men jaja.


Någon likhet? :)



Sees!


I want it that way

Det var en gång en liten flicka. En flicka som var helt omedveten om framtiden. Allt var perfekt, alla som behövdes fanns där. Hon hade inget behov av den sorts kärlek som hon har idag. Men flickan växte upp, blev större och större. Hon hade nu en massa problem och hade stora komplex, och när hon inte trodde att man kunde ha större problem, så rasar hela hennes värld ihop av en enda hemsk anledning. Nu mår inte den där lilla flickan särskilt bra längre.
Den där saknaden, det där hålet, den där längtan, den kommer alltid att finnas där. Hon döljer det väl, men ibland så går det inte att hålla tårarna borta. Nej det finns för mycket saknad för det.
Nu vill hon bara bli älskad, på den sortens sätt hon inte visste fanns. Men det är inte jämt man får som man vill, och denna gång har hon givit upp. Iallafall med denna person. (L)


Sunday Night...

and I hate my ...

Blev att vara med Sara efter att jag gjort alla saker:) Maria ringde och frågade om vi kunde vara (innan jag var med Sara) men jag sa att jag inte hade tid (för det hade jag inte, trodde jag skulle bli klar senare) , jag hade totalt glömt bort att jag ksk skulle vara med Sara så känns lite taskigt att jag inte sa det också till Maria...

Aja var kul att träffa Sara iaf! Åkte en sväng till Ryssjö för att hämta halm till Stampe, planerade en film vi ska göra och sen gjorde vi ett par knäppa filmer också!

När Sara gått hem åt hela familjen söndagsmiddag ( förrätt, varmrätt och efterrätt) Efter maten gjorde Nea och jag en grym film! Kan inte visa den här tyvärr.

Nu ska jag vänta på att Solsidan börjar!


Sov gott!


Sunday

Carro har varit vaken i minst en timme och är morgonpigg! :D Japp det är jag konstigt nog...
Hade en mysig fredagskväll med Nea med massa Secret life!

Dagen planer är:

  • Plugga lite franska
  • Kolla på sista avsnittet av Secret life
  • Kolla på Solsidan och inspeladde program
  • Måla naglarna
  • Hämta halm i ryssjö?
  • Städa Stampes bur?
  • Testa mitt nya headset till datorn?

Ka ta ett tag det där... Få se hur mycket jag hinner med...

Saraa när jag har gjort det mesta har du lust att göra en film med mig?? Nea kommer nog också vara med... Du får höra om mina planer då! :) Jag kan isf höra av mig när jag har tid, om jag får tid...

Imorn är det skola igen, hoppas dagen går fort...
SEN är det ÄNTLIGEN tisdag!!! :DD



Hade inget vettigt att skriva idag...

See ya


Gubben i Lådan!

Tjaa! Hade inte tid att skriva igår så får väl lov att skriva gårdagens inlägg nu då! :P
Igår var en lång dag! Gick i skolan först sen lifta jag med Sofia till Uppsala. Fick äntligen träffa mina systrar och syskonbarn! Smilla hade lärt sig prata väldigt, och bäst av allt hon kan säga CAROLINE! Eller egentligen Cajoline men ett gott framsteg för förut sa hon Nine! :D
Idag vaknade jag av att Smilla börja härja redan klockan halv åtta... Jobbigt att gå upp då! Sen åkte vi till Maxi! Vid elva så kom Annika, Henrik, Smillas morfar och Loa! Han hade fått små söta tänder :* Vi firade jul igen så jag fick lite extra julklappar :]
Sen kom mamma, Johan och Linnea också!

Alva jag måste visa dig nåt! Och dig med Sara! Men får göra det på måndag! ;)
Nu följer en härlig lördagkväll i soffan med godis och film! :))

Linnea: Jag har gaybyxor!

Appropå överskriften så älskar jag den låten just nu!

Have a nice weekend! See ya!


Lite planer och sånt

Hemma från skolan igen, haft en skön dag som vanligt. Kände mig j*vligt elak efter idrotten idag... Jag RÅKADE slå till Alfred i fejset så att han började blöda näsblod! Usch jag kände mig så hemskt taskig! Stackarn:(
Ah men på no-provet gick det oväntat bra (känns det som) Det var inte så svårt som jag trodde faktiskt!

Imorgon är det äntligen fredag igen! Skönt! Ett matteprov då och engelskaglosor sen är man nästan läxfri, förhoppningsvis!
Har inga speciella planer direkt, hoppas att jag får åka till Maria och vara där tills på lördag! Men vet inte om hon kan... Mamma får prata med henne!
Hoppas också på att få kolla på Let's Dance live(tvlive) för första gången iår!

Jag kan inte låta bli att längta tills på tisdag! Annika, Smilla och Loa kommer då! Får träffa dem på lördag också men det är en höjdare att de ska sova i VÅRAT hus! :D
Jag har fått en asbra idé om en sak jag kan göra på moviemaker, men måste ha lite medarbetare, får fråga Linnea!

Nu blire lite facebook, andra bloggar mm!

Hare gött! Ses!

I största hast på mobilen

Tja! Får bli ett sjukt snabbt inlägg nu, sitter egentligen och pluggar... Gick bra hos tandläkarn, hade inga hål!:D Har nyss varit på konfa, mysigt mysigt! Men nu får pluggandet lov att fortsätta! Vi hörs!

Pluggtider

Tjinixen! Slänger in ett snabbt inlägg för er skull! :) Har egentligen mycket att göra (plugga,plugga och plugga...) Jag orkar verkligen inte plugga men jag måste för betygens skull...
Idag har inte mycket hänt mycket speciellt idag, lärde mig virka det var nog det ända roliga faktiskt!
Skippade igenridningen för att hinna plugga ordentilgt till provet. (jag tar skolan på största allvar jag vet) Hade faktiskt ingen lust att "rida igen" som det heter när man missat en gång och rider i en annan grupp senare.

Fick nyss reda på att jag ska till tandläkaren imorgon! Kul? Nej! Jag kmr missa sista no lektionen innan provet vilket betyder ännu mer jobb hemma...-.-
Hoppas att jag inte har något hål! Då blir jag rädd, jag har aldrig haft det och jag sköter tänderna utomordentligt bra!
Vilket ord! Hahah "utomordentligt" vad är det för ord egentligen?... x))

Kommer förmodligen inte ha tid att skriva något inlägg imorn för att det är konfaundervisning och sen ska jag plugga stenhårt! Få se på torsdag... 

Love ya


Carro hatar is på vägen

Ja, usch ja! När jag skulle till bussen så ramlar jag på isen(det är förjävligt halt!) duktig som jag är. Mitt där det var vatten så jag får gå så i typ tre fyra lektioner! Det var blött och kaallt! :(  
Idag har det varit ganska soft , som alla måndagar, konstigt nog är det den snabbaste dagen vi har i skolan! Antagligen för att vi äter lunch jättetidigt och har hemkunskap (iaf varannan vecka). Idag bakade vi bröd! Goott! Men om två veckor ska vi göra semlor! Sååå gott!

Ska rida om några timmar! Hoppas på att jag får Rendy! :) 

Längtar tills nästa vecka! Och tills i helgen!

Okej Alva sa att jag skulle skriva nåt om henne så till ALVA:
Du äe go du Alva! Bäst juh! :D :* <3

Bjuder på en bild på mig och älskade Sofia :*





Love


Gladare nuu

Känns lite bättre nu... Idag har jag inga planer alls! Gu så skönt! Blev inte att träffa Smilla och Maria i helgen för Maria var sjuk. :( Men jag fick reda på att Smilla antagligen ska bo här i några dagar om mindre än två veckor! Det blir kuuul! Önskar bara att jag kunde ta med henne till skolan men det är faktiskt ingen bra id´e!

Sa ju att jag inte hade några planer idag men kom på att jag måste läsa om fysik, om jag orkar... Har två prov den här veckan, no & matte, jobbigt? Aa...

Johan håller äntligen på att fixa min tv så att jag får några kanaler att titta på! Nu ska jag nog skriva önskelista! Haha lite barnsligt kanske men det är ju ett såå bra sätt att få folk att veta vad man vill ha!

Byee

Vilken bra start på dan!

Fan! Fan, fan, fan! Just nu hatar jag nästan allt känns det som! Varför ska dom lägga sig i och vrida allt på alla möjliga j*vla sätt! Acceptera att jag inte vill, fatta varför jag inte vill, sluta göra allt emot min vilja! Så j*vla typiskt er! Usch jag vill inte välja, jag vill bara att ni ska förstå mig och göra det som jag hade tänkt det! Sluta göra allt till en så j*vla big deal! Fasen också!


Äckliga gris

Pust, äntligen färdigstädat! Såg imorse hur stökigt mitt rum var och fick faktiskt lust att städa! Helknäppt eller hur?
På matbordet ligger det just nu en gris som mamma, Johan (mammas sambo) och Martin håller på att "misshandla" som Johan presis sa... Haha nerå men dom styckar den så det är inte så kul att vara där just nu! Ser fantastiskt äckligt ut när dom håller på! Johan kom precis in och skrämde livet ur mig med ett grisben i handen ;oo :(

Igår blev det 6 timmars Twilight! Var skapligt trött efter det men det var det värt! Tack Sara för en bra fredagskväll :)<3
Ville ju träffa Maria(syrran) och Smilla(hennes dotter) idag men får se hur det blir med det, för dom håller ju på med grisen och det är tydligen viktigare än att träffa familjen! Fast ioförsig(stavning) så vet jag inte om Maria, Hannes och Smilla kunde träffas ändå...

Nu ska jag nog kolla på inspelade Let's Dance (om jag får).

Ha det bra!


Film & Bild

Har redigerat lite bilder, visserligen inte nu men ändå + att jag inte är så duktig på det... Men Enjoy!

Jag 2010:






Linnea & Jag :*


Den här är extremt slarvig, gjorde den lite snabbt bara... Men vad säger
ni passar jag i mörkt hår? ;) Vill färga det så men nja jag vill nog ha min
"orginalfärg" kvar...










Nu var ju ingen speciellt fin, men vilken var finast tkr du?:))

Twilight

                Förlååt för ett LÅNGT inlägg! Men kan vara värt att läsa :D

Jag kan meddela att jag fryser som F*N! Helt sjukt, mina händer är stelfrusna!Usch:( Och vad kan det bero på då, jo för att Martin inte kan tänka på att alla andra stackars familjemedlemmar kommer hem några timmar efter honom och kanske vill ha det lite varmt och skönt, och då kan man såklart inte elda heller om man inte tänker på det! Att han inte själv fryser ;o
Idag har det inte hänt något intressant i mitt liv direkt (inte än iaf...) På idrotten blev vi i klassen lite putt för att vi inte fick gå in i våra nya fina omklädningsrum som faktiskt hade invigning idag! Eller a hela sporthallen är nyrenoverad men de ända vi har sett typ är omklädningsrummen som var sjukt coola! Ville va där juh! 
Ikväll står twilightmarton med Sara på listan! :D Kommer missa Let's Dace än en gång men det är bara att spela in.

Jag är lite sur för att mamma gör allt mot min vilja! Usch hon lyssnar inte på vad jag säger juh... JAG VILL JU INTE...!:(

Imorn hoppas jag iallafall på att få träffa min älskade syster och systerdotter igen! Dom har varit i AFRIKA över jul och nyår så jag har inte träffat dom sen i november! Katastrooof! Saknaar er :( :*
Men nästa helg kommer äntligen min andra älskade syster och min systerson upp från bästa Göteborg! Saknar dom sjukt mycke! Ska till Götet på sportlovet igen! Jippie! Att få träffa dom och att samtidigt vara i Sveriges bästa kan ju bara vara positivt!

Idag är det en månad tills jag fyller 15! :D Älskar att fylla år! Men undra hur länge det varar, vid 25 vill man nog stanna åldern...? Hahah nu var ja ju dum mot dom som är äldre än det... Men jag menar inte att om man är äldre så är man gammal! Faktiskt!

Nu ska jag ta och kolla andras bloggar lite;)

Ses!


Nyklippt

Ännu en dag har gått i skolan. Haha, på svenskan ska vi göra en intervju och jag ska intervjua Alva, blev väldigt intressanta frågor fast Alva inte har ett så speciellt intressant liv! x) Förlååt Alva nu var jag dum.. :(
Efter skolan gick jag till Linnea (min låtsadssyrra) och vi gick till Åbargarn och fikade! Mycket Gott! Sen klippte vi oss, vilket var efterlängtat. Eller jag toppade mig bara men det är skönt att luggen är kortare. 
Nu lyssnar vi (jag och nea) på Twist and Shout med Minnah medans Martin försöker lära sig den på gitarr! Eller nu lyssnar vi på bästa Jay med Like a prayer!! Bäst juh :))
Hade inte mycket intressant att skriva om idag... Men jaja jag är ny på det här så jag blir nog bättre och intressantare sen!


Nyklippt!





See ya! :*


Mitt första inlägg!

Tjaa! Denna blogg tillhör mig, Carro, jag är en tjej på 15 vintrar som tillslut bestämde sig för att skaffa blogg efter mycket om och men. Mer om mig kan du läsa i profilen (om den syns, jag ser den inte när jag går in på bloggen iaf...)
Jag kanske inte kommer att ha den bästa uppdateringen jämt pga alla läxor och andra saker som man gör efter skolan;)
Idag har jag gått andra dagen för terminen i skolan! Rätt najs dag idag, har inte gjort så mycket jobbigt i skolan iaf. Ganska skönt att vara tillbaka i skolan, har saknat rasterna tillsammans med kompisarna:)
Efter skolan blev det att vara med bästa Sara, som var så snäll och hjälpte mig med att fixa bloggen! För er som inte vet vem hon är så är hon min granne. Helt otroligt att man kan ha en så bra kompis bara 50 meter ifrån en här ute i skogen!
Om ni ser affisherna på väggen så är det mina största "idoler" ! Dvs Justin Bieber, Miley Cyrus och Twilght!
Ja, det här var mitt första inlägg. Hoppas ni gillar't! Imorn ska jag klippa håret så får se om jag skriver nåt då...

Jaag:




Ha det gött, see ya!


Välkommen till min nya blogg!


Happy New Year!♥


RSS 2.0