Dagens sötnos

Har ingen bild men det får bli Hanning för att hon alltid stöttar och finns för mig! :)

♥ Dag 12 – I min handväska.

Jag använder sällan handväska men när jag gör det så finns där bla mobil, plånbok, skolpapper, smink. Aa det är typ allt.

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Jag har två halvsystrar och fyra låtsadssyskon.

Jag går i åldersording så då börjar jag med Maria. Hon är min äldsta halvsyster och är 32 år. Hon har en dotter som heter Smilla som är 2,5 år. Hon bor i uppsala. Hon är jättesnäll, hon är en föreblild för mig eftersom att hon är så duktig, framgångsrik och bra på typ allt!Annika är min andra halvsyster och hon är 30 år. Hon bor i Göteborg och har en son som heter Loa, han är nio månader gammal. Hon är också jättesnäll, hon är vuxen men är på ett sätt ändå barnslig! Hon är också väldigt duktig på allt och framgångsrik.Martin är min äldsta låtsadsbror. Han är 16 snart. Han är lite werid. Men han vet väldigt mycket, så jag har lärt mig en del av honom. Han är riktigt bra på trummor och gitarr (lite) också!Tomas är lika gammal som mig snart. I skolan är han tyst men hemma är han galen. Han kan inte låta bli saker och sitter typ aldrig helt still. Det låter som att jag pratar om en liten unge... Men man kan väl säga att han är det!Linnea är 12,5 år. Hon är jättegullig och jag älskar henne verkligen. Hon är den som gör att det är kul att leva i den här familjen, enligt mig. Hon är dålig på att städa och sitter för det mesta still och gör inget.David. Ja var kan man börja. Han är iaf snart 11 år, vilket man inte kan tro. Han hjälper typ aldrig till, han HATAR att bli tillsagd. Första gången man säger att han ska göra något tråkigt så säger han bara "mh" och säger man till en gång till typ fem minuter senare säger (skriker) han " Meen jaaa sluta tjata. Jag gör inget om ni bara tjatar hela tiden". Han är jobbig helt enkelt! Men ibland så är han gullig och rolig att vara med. Han är vår lilla pajas. Tomas är den stora pajasen.Ahh det var mina lite annorlunda syskon. Som jag är glad över att ha i mitt liv!

Wish me luck!

Hallojsan! Idag har jag ingen "dator-fri-dag" som ni kanske märker! Men det var faktiskt rätt befriande att ha det igår! Hoppas att ni inte blev sura, skrev ju faktiskt ett liitet inlägg;) Och intressanta är inte mina inlägg, så det så!

Känner att jag vill berätta om gårdagen för den var rätt kul! Vi hade bara två riktiga lektioner!(y) Det var ju poetry slam tävling ;d Askul faktiskt, även om jag inte gjorde så mycket utan bara var publik. Men det var visst väldigt viktigt. Vi skulle bua, applodera, hooa och aa lite sånt! Det var kul att lyssna på de som uppträdde med sina dikter också! Vissa var sjukt bra och roliga!
Och Matiss (han som höll i det och själv är en sån där diktare) är ju så himla kul också, en sån släkting skulle man ha!!
Efter skolan blev det att gå till konfan! Riktigt soft faktiskt!

Och idag då? Jo den här dagen har varit sådär. Har varit lite (ehm kanske inte bara lite) depp. Jag fattar inte själv varför jag ska vara det över någonting som jag inte kan säga helt säkert att det går skit... JAG VILL TÄNKA POSITIVT! Men det är inte så himla lätt...

Och den här dumma förkylningen är jag trött på. Jag hostar visst på natten också utan att jag själv vet om det, jag bara sover... Är det ens möjligt?!

Aja imorgon blir det att åka till sköna gröna Alva! Hmm... Ja vi har en del planer som jag faktiskt inte vet om dom blir av.. I'm a chicken!

En sak som jag är rätt fashinerad av är horoskop. På mig så stämmer dom in riktigt bra! Och den här veckan så var det ett bra sådant!Love ya:*


Jag känner på mig att det kommer att gå åt skogen:(

Tja! Så att ni bara vet så har datanörden Carro bestämt sig för att skippa datorn idag, även om jag redan suttit vid en i skolan... Men nu menar jag hemma;) Så nu får ni klara er utan ett riktigt inlägg! Och nej jag sitter inte vid datorn nu, använder mobilen!:d Vi hörs!<3

"Vad sägs om en dubbeldejt?" ;);););)

Gaaaaah jag blir tokig på Alva Johansson!!! Men nu är jag stolt över min lilla flikka! :*

Utkast: Mars 29, 2011

Asså varför ska den där j*vla snön komma tillbaka HELA tiden?! Man tror att det är vår och allt är så bra och det finns knappt nå snö på vägarna, men så ramlar det ner sjkut mycket vitt från himelen helt plötsligt! Har inget emot snö i december men den 29 Mars?! Det är ju fan April på fredag!;O Fan dumma väder!
Och bara för att jag säger det här nu så kommer det mer väl ännu mer, elr så kommer det nån naturkatastrof hit, och ja jag vet att jag är vidskeplig!

Kände bara för att berätta det!


Dagens sötnosDET ÄR BARA ALVA SOM FATTAR OCH DET BETYDER INGENTING SÅNT!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.Fireflytröja
Randigt linne & ginalinne
Tights
Underkläder

Tanken på att det snart är fredag skrämmer mig...

Tjaa! Nu har denna lilla flicka kommit hem med några om och men!
Idag har också varit rätt soft! Vi hade ju inte alla lektioner, och kmr inte ha det imorn heller! (y) Istället var vi i källaren hos Matiss (det där kunde misstolkas) men det var askul fan. Länge sen jag garva så mycket! Och imorn ska vi tävla i poetry slam. Det är typ diktning...? Men det blir nog kul, och jag har ju inget att vara nervös för, för jag ska ju inte vara nån av klassens representanter! Det hade jag aldrig pallat. Men det kan nog bli kul att vara publik elr vad jag nu ska vara!
Hade redovisning på musiken idag som jag säkert redan har nämnt. Det var lite scary men det gick bra, och jag hoppas att det inte lät förjävligt... Man vet aldrig med mig!

Imorn blir det konfa... tydligen den viktigaste onsdagsträffen hitills! Och bara för det får jag inte gå ifrån och spela gitarr vilket betyder att jag måste missa en lektion, inte bra!

Äh nu ska jag stötta, elr kanske peppa, Alva!
Såå vi hörs! :*

Dagens sötnosHaha hade ingen annan speciell människa att ha som sötnos idag så får bli en skrynklig Taylor Lautner!

♥ Dag 9 – Min tro.

Jag är faktiskt troende! Annars skulle jag nog inte konfirmera mig! Men jag tror - eller hoppas- att när vi dör så kommer vi till himmelen och får träffa våra gamla släktingar och vänner igen! :)


Yeees! I have NO homeworks!:D

Tjaa! Kan börja med att säga att jag är lite rädd för morgondagen, ska sjunga på musiken... Men hoppas att det går bra fast jag är täppt! Det värsta är nervositeten. HATAR ATT HA SCENSKRÄCK!
Denna måndag har varit rätt bra! Har hafte elevens val och hade mattelab som sagt, haha vi jobbade ingen matte! Men det var kul faktiskt, vi spelade poker ( otur i spel, tur i kärlek? ) och sen gjorde jag ett spel medans vi dunkade musik! Ångrar faktikst inte att jag valde det!

Haha när vi skulle hem med bussen så åkte den till fel hållplats så den åkte utan vissa av oss... Dom som sprang till den andra hållplatsen hann med! Men som tus var sa dom på bussen (tror jag) tillslut att den glömde oss, så efter ett tag så kom den och hämtade oss! Haha trodde vi skulle få vänta i evigheter!

Ska iväg och rida om ett tag också! Har inget mer intressant att skriva nu, okej detta inte var intressant direkt, men har inget mer att skriva iaf!

Så vi hörs! :D

Ont i näsan, kärleksproblem, och en sjukt jobbig förkylning!

Hej hej!
Nu har denna lilla scenrädda flickan kommit hem från uppträdandet! Det gick bra fast jag tog ett solo. Jag var knappt nervös, FAKTIKST! Men jag var rädd att det skulle gå dåligt bara för att jag har täppt näsa och ont i halsen, elr jag hade det imorse men honungsvatten gör susen även om det smakar blä.
Och nu har jag jätteont i huvudet och bara för att jag redan hade det så slog jag huvudet i soffan!:/

Nu ska jag fixa new body!Vi hörs nerds! :*


Dagens sötnosBara för att det var så länge sedan vi sågs!

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Men gosh hur ska jag komma på ett enda ögonblick?!

Men... åhh... gaaah det här var svårt... ehm... okej! När jag och Sofia var hos Joanna för typ 10 månader sen och det var två "små" pojkar där. Vi hade faktiskt det rätt kul Körde sanning elr konsekvens och ryska posten! Heheh (a) Men det ena ledde till det andra (det är inte som låter)...Men kan väl inte säga att jag ångrar det helt att vi bestämde oss för att åka dit!

 

I hope you think the same way I do, i always will.

Good morning! Klockan är tio, ska egentligen vara nio... Jag vaknade iaf nio, men den skulle egentligen varit åtta. Tidigt juh, men det är mitt fel som ställde klockan då. Kunde ha väntat en timme till!

Men iaf så var gårdagen bra. Lite sorgsen också! Men det vart bra till slut.

Idag ska jag som sagt sjunga i församlingshemmet! Ganska osmart måste jag säga. Har/ har haft ont i halsen, hostar och snuvar. Och jag vill inte trötta ut rösten, men jag måste sjunga idag. Jag får nog ta det väldigt lugnt! 

Imorgon är det skola igen då, men inga vanliga lektioner ju! Elevens val blir det istället! Ska ha mattelab. Mitt andra val. Men det kan nog bli kul för vi skulle typ bara spela kort och vara i datasalen! Det fanns typ bara tråkiga saker att välja på den här gången! DÅLIIGT!

Ni andra i Heby Skola, vad ska ni ha? :)

Vi hörs! :*
Med nymålade naglar och plåster på näsan!

Har målat naglar i två timmar, så nu är både tår och naglar vackra! Och hann se massa tv-program också. Hellcats bla juh! Tror det blir en ny favoritserie för min del!
Och så lyckdes jag slita bort skinn på näsan så att det börja blöda när jag skulle ta av mig strumporna... Hm, hur fan lyckas man?! Och det blir INGEN bild på det, ser helt
knäpp ut vafaen!

Nu ska jag sminka mig och byta om!

Ps. Jag vill ha sommar! Ds.

Pöss på er:*


Dagens sötnosBara för att hon har fyllt år!

♥ Dag 7 – Min(a) bästa vän(er).

Min allra bästa vän - det är Sofia Bengtsson! Hon har jag känt i typ åtta år och jag vill aldrig, under några omständigheter förlora henne! Hon betyder så sjukt mycket för mig. Även om hon kan vara lite krävande ibland så vill jag aldrig förlora henne. Vi har gått igenom så mycket, både bra och dåliga stunder. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra! Och vi har oberäkneligt många minnen. Väldigt många konstiga, haha! Och fler blir det!
Jag älskar dig!<3

Alva är en av mina bästa vänner. Vi har inte känt varandra så länge men vi har kommit mycket närmre varandra på väldigt kort tid! I början av sjuan var du lite annorlunda (xd) och då var vi inte så bra vänner. Men sen vet jag inte hur vi blev tajtare... Det var i alla fall otroligt bra att vi blev det! Och nu har även vi några minnen på lager, och fler ska det bli!
Även om jag tjatar mycket om en enda sak så hoppas jag att du inte vill bli av med mig. Jag kan ju inte rå för det.
Men iaf:
Jag älskar dig!<3

Sara är också en av mina bästa vänner. Vi har känt varandra en sjukt kort tid egentligen... Men det skulle kunnat varit mycket längre. Vi lärde känna varandra genom att vi blev grannar och, haha, genom en kille... Det ämnet är typ det ända vi pratar om när vi ses... xd Det är otroligt hur man kan bli så nära vän med någon på så kort tid! Från att inte känna varandra till typ bästa vänner på en månad? Helknäppt ju! Men det är en väldig tur att jag lärde känna dig för annars skulle det vara dötrist här ute i skogen. Vi har också många minnen och fler blir det! Och fler promenader också!
Jag älskar dig!<3Jag säger det igen och jag menar det:

Jag vill ALDRIG förlora er för att:

Jag älskar er!!<3
OMG?! OM EN VECKA?!

God morgon folket!
Jag har typ fått för vana att vakna tidigt på helger, men det är rätt skönt för det innebär bara en längre dag ju!

Gårdagen var toppen! I alla fall efter skolan! Åhh älskade filmen! SJUKT GRYM!! Blev om möjligt ännu mer "kär" i Bieberpojken. Och nu menar jag inte kär som i att vilja vara tillsammans med honom, mer som att vara kär i en kändis om ni fattar. Skulle ge typ vad som helst för att få träffa honom om han kom till Sverige!

Skoldan var väl okej den med, men var fortfarande lite depp. Jobbigt att känna sig så ju!

Idag blir det att fröbereda sig inför kvällen, typ måla naglar och sånt. Städa skulle behövas...
Och så kommer ju "kusinerna" hit! :D

Passade även på att handla lite grejs. Nagellack, bikini och lite annat som BEHÖVDES!

Otroligt coola glasses!


See ya!

Jag vill att det ska gå som jag vill att det ska gå.

Har sjukt tråkigt. Väntar på mat men det lär dröja. Och vill att en viss liten flikka ska logga in på msn också! Segt! Äh orkar inte sitta här längre. Hej då!

Dagens sötnos(ar)Hade panik och hittade ingen bild på bara en!

Morgondagens sötnos blir såklart Justin Bieber! :D
( gör det nu för att jag nt kmr hinna imorn!)

♥ Dag 6 – Min dag.

Haha som att jag inte redan skriver om det VARJE dag!

Jag vaknade vid 7.36 när klockan ringde, "tvättade" mig, klädde på mig, sminkade mig, åt frukost, lite småplock, gick till bussen, åkte till skolan.
I skolan hade vi lektioner (näähää?!). Absolut inget intressant som jag behöver skriva om. Sen pratade jag med kompisar om hur vi skulle göra efter skolan. Gick till bussen, åkte buss, gick från bussen och hem, toa, åt mackor, läste på engelskan, satte mig här!

Aa det var en helt vanlig dag i mitt liv, fast den är ju inte slut än.

Depp, pepp och knäpp

Hey!
Känner mig sjuk, dte bränns i ögonen och min näsa är otoligt täpt. Säkert den dumma vindens fel. Gick ju fan knappt att gå från bussen!
Annars då? Jo dagen har varit ganska bra även om jag varit sjukt deprimerad vissa stunder. Och idrotten var inge kul, då var jag som mest deprimerad och vi hade rugby vilket jag suger på och det är tråkigt också. Blöö.
Och nu lyssnar jag på värsta depplåten också, den passar ju typ in på mig. Nästan.

Jag skulle ju egentligen stanna i skolan och träna på sångerna men, ja vi kom inte överens om hur vi skulle träffas så vi åkte hem till oss själva. Får träna hemma istället!

Imorn blir det att åka in och kolla på NSN så räkna inte med något inlägg! Hoppas den är bäst! Den KAN inte vara dålig!

Förlåt om jag gjorde er depp nu också bara för att jag inte skriver särskilt glatt.Du är det vackraste jag vet, Drömmar om dig gör mig så het, Jag tänker på dig dag som natt, Det är för dig jag sjunger min skatt, Du betyder så himla mycket för mig, Du vet att jag, jag ...... dig.

Dagens sötnos


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Åh herregud detta kom på den rätta dagen också...

Kärlek är så mycket, det är fantastiskt, pirr i magen, avundsjuka, hjärtesorg, två hjärtan som blir till ett stort! Kärlek är allt! Vi omges av det varje dag, exakt varje dag. Kärlek till syskon, föräldrar, kompisar, killar, tjejer, djur. Ja allt! Jag skulle bara vilja att det var hundra gånger enklare att säga det men vill få sagt.

Men som sagt, KÄRLEK ÄR ALLT!
Jag känner mig inte hel, jag vill att allt ska vara så mycket lättare.

Heellloo!
Får bli ett snabbt inlägg nu, har lite att göra. Bla spela gitarr ( (H) ) och hjälpa en pöjk med franskan!
Dagen har varit seeg... :( Men det funka det med! Kom nyss från första gitarr lektionen! Häerliigt! Meen det ska nog gå att lära sig det instrumentet! :D

Och imorn blir det att stanna i skolan igen för att öva på låtarna tills på söndag! Nöter dom på spotify nu jao!

Och på fredag : NEVER SAY NEVER 3D! Älskar't! Men den har prämiär idag men kunde inte ida' ju. Typiskt!

Fick föressten tårta och donken igår till slut! :D

Aja nu ska denna desperata lilla flikkan ta och göra nåt vettigt! Såå good bye people!

Tårtbakning: Check!Är man inte bäst på att göra tårddekoration eller vad?! Och SJÄLVKLART passade man ju på att sno lite (ganska många) non stops! Muuums! Vill ha den nu!

Men nu tycker jag att dom kan komma med hamburgarna.

Ahja, vi hörs!


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Frukost: Tre mackor, oboy och juice.

Lunch: Pasta med tonfisk (N) och mackor.

Macka, degestive och godis.

Macka igeen...

Snart: Hamburgare och tårta.

Hehe oj vad jag äter mycket! ;o


Dagens sötnosHade ingen aning om vem jag skulle ta så det blev en egentagen bild på Minnah Karlsson!

Meen nu blir det snart donkenhemtmat och senare... tårta! Oh yees!

I got a feeling.

Tjaa!
Kom typ hem för ett tag sen, har inte direkt hunnit göra något vettigt. Men det kommer nog eftersom att Johan fyller år i dag! Grattis till han (igen)! Hehe ringde och sjöng för honom i telefonen imorse! 

Idag känns det ÄNTLIGEN som vår! Kärlek på det! Men var faktiskt ute och cyklade i söndags så då var det väl lite vår iaf men nu har ju ÄNNU mer snö försvunnit! :D

Skoldan har varit ganska seg, men bra ändå! På tekniken fick vi springa ut och fota så det var ju kul!

Imorn blir det att stannan kvar i skolan ännu längre tills gitarren börjar, yeeah! Kan bli intressant!  

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, vilket var absolut ingenting nödvändigt! Kan ju fortsätta fundera också! Måste säga att jag tänker jäääävligt mycket ;O På typ EN sak... Ah jag är weird!

Men vi hörs! Bye!

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Jag kan börja med att säga att min pappa är död (som ni nog vet), men att när han levde var en underbar pappa osm hade svårt för att säga nej. Han var alltså väldigt snäll och bäst!

Mamma... Ja hon har sina stunder. Hon tjatar typ alltid på mig och det är inte jämt vi är sams... Hon har typ ont lite överallt efter att hon bröt armen också. Men ofta är hon bara snäll och bäst hon med!

Jag älskar er båda!:*

Dagens sötnosBara för att vi har saknat dig i skolan! xd

Jag måste!

Hej hopp! Slapp åka bussen hem idag, härligt! Kände mig en aning taskig mot Sara, meen vafan hon har klarat sig många gånger förr!
Annars har dagen varit hyfsat bra! Inget speciellt har hänt, men det var kul ändå! Och 8a:s kända svenskalektioner var... weird! Haha gillaknappen på dom asså!

Nu sitter jag och lyssnar på en jättesorglig låt. Kände att det kunde vara bra att tänka till en sån låt.

Äh nu ska jag förbereda mig för ridningen ikväll. Fast inte nu, om ett tag.

Ehm... Om ni undrar varför jag lägger upp så mycket webcam bilder, så är det för att jag tkr det är kul! xd 
Meen om ni tkr det är jobbigt så säg till! 

Och nej, jag gör INTE tummen ner för simpsons. Det var för att jag skulle försöka peka på tv:n... 


Jag sjunger...


Nu ska jag inte tråka ut er längre! Vi hörs!

Jag ser mamma utanför fönstret.

FAN I HELVETE! JAG SPILLDE NAGELLACKSBORTTAGNING PÅ DATORN!! ;O Men det gick bra! Puh! Men den ser helt kladdig ut på mellanslagstangenten :'(

Men iaf så målar jag naglarna nu!

Först:


Sen:


Hahahahahahahh fy fan vad läskigt! Jag skulle kolla hur bilderna blev och upptäckte att jag hade tagit massvis med bilder medans jag målade naglarna... UTAN ATT JAG HAR RÖRT DATORN :OOOOOOOO

          

Ni ser ju själva?! Jag rör INTE datorn!! Läskiga dator;o... Ignorera hur jag ser ut!

Aja nu är det iaf klart!:


Nu ska jag gå ut, elr nåt... Byee!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Jaa min första riktiga kärlek belv det aldrig något av. Vi gick i mellanstadiet då.
Annars så var det typ i ettan med en, vi gjorde väl aldrig slut? xd
Aa kärlek när man är liten är knas kan vi ju konstatera! Men mysigt är det typ alltid iaf!

:))

Dagens sötnosLiten söt apa på Kolmården, jao!


Jag. Saknar. Dig.

Goood morgon allihopa! Jag har redan vaknat. Klockan 7.45 typ... Heeelt sjuukt! Men det gör inget, lika bara att få en lång söndag! Har inte särskilt stora planer. Städa lite kanske... Jäättekul asså!

Gårdagen var toppen. Och jag fick min chokald till slut :] Muums! Kollade på första avsnittet av körslaget också! Det var efterlängtat faktiskt.

Extreemt värt inlägg!

Men vi hörs! Gooodbyeee!

I want it that way - again.

God eftermiddag!
Dagen är fortsatt bra. Har kollat på Farsan med Linnea. Haha grym juh! Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, ksk läsa Frida. Men jag orkar inte sitta vid datorn.
Gaaah jag vet inte vad jag ska göra (som sagt)! Jag vet en sak jag vill göra/säga men jag kan inte NU!
Åhhhh jag vill bara att det ska vara så lätt och att det ska bli så bra! Om jag ändå hade svaren så hade allt varit mycket lättare!

Men en sak vet jag. Jag vill ha chooklaaad!

Men nu ska jag nog stänga av den här manicken för idag. Jag ska försöka fixa choklad tills ikväll också!

See ya!


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Ja, jag kan väl börja med att säga att jag heter Ann Caroline Jansson och jag är 15 år. Min familj består av mamma och storasystrarna Maria och Annika (som jag aldrig har bott tsm med). De bor i Uppsala respektive Göteborg. De har ett varsit barn, de heter Smilla och Loa och jag älskar dom sjukt mycket! Min pappa är död sen ca 2,5 år tillbaka.
Jag har en familj som jag bor med också. Mamma, låtsadspappa Johan, Martin, Tomas, Linnea och David.Jag bor i Hårsbäck, där jag har bott i typ ett halvår. Innan har jag bott i Heby kommun tre gånger om, i Almunge, i Faringe, i Enköping och i käraste Ryssjö - som jag fortfarande har kvar.

Mina allra bästa kompisar heter Sofia (som är min allra bästa kompis sedan åtta år tillbaka) Alva och Sara! Dom betyder vääldigt mycket för mig! Utan er skulle min vardag vara död<3
Sen har jag många andra kompisar som betyder jättemycket!

Jag är en ganska glad och sprallig tjej som är rätt dålig på kärlek. Jag tjatar mycket, blir typ sur när jag inte får som jag vill.
På tv kollar jag på Glee, Gosth Whisperer (ibland), idol, talang, let's dance, familjen annorlunda, ej animerade disneygrejs (xd), the secret life of teh american teenager och en massa annat som jag inte kommer på nu!
Jag lyssnar på allt möjligt! Enligt spotify är det mest Kesha, Rihanna, Justin Bieber, Miley Cyrus, Bruno Mars oc Chris Brown. Stämmer väl lite men jag lyssnar på en MASSA annat också!
På fritiden rider jag, ska börja spela gitarr,umgås med kompisar och pluggar! Lät det kul? Nej inte det sista...
Men jag tycker att det är viktigt att ha bra betyg och sånt. Skolan är faktiskt rätt kul!

Jag tycker om min släkt, den är rätt stor faktiskt. 17 kusiner, 5 morsyskon, 2 farsyskon. Och massa kusinbarn. Och säkert jääättemånga sysslingar som jag inte känner en enda av!

Jag tycker om att åka slalom och älskar att sjunga!
Jag vill börja dansa igen som jag gjorde förr. Jag har även spelat fotboll en kort tid. 

Jag har en katt som heter Tussi och en kanin som heter Stampe och fick Tarzan (katt) och Frodo (hund) på köpet när jag flyttade hit!  
Jag har haft kossor tills jag blev 12 år. Det var... gulligt!
Jag saknar den tiden sjukt mycket.

Jag hatar och är livrädd för ormar, maskar och sånt. Inte spindlar konstigt nog...
Jag tycker inte om nudlar.
Jag har skåp 97 troor jag.
Liseberg är sjukt kul!
Min klass är knas men jag gillar den ändå.
Jag ska konfiremra mig.
Jag är mörkrädd.
Jag tycker om mitt rum.
Jag har rätt mycket egna tekniska gjejer.
Jag använder mycket smycken.
Jag hatar min kropp.
Favoritgodiset är choklad.
Just nu saknar jag många.
Jag sitter rätt ofta vid datorn.
Har varit olyckligt kär.
Jag är kär nu faktiskt.
Min skola är riktigt mysig att gå i.
Jag vill verkligen åka utomlands.
Jag vet absolut inte vad jag ska bli när jag är stor.
Men det skulle vara kul att vara stor skådis eller artist.
Jag är allergisk mot hostmedecinen coccillana (stavning).
Men inte mot någonting annat...
Den här presentationen var inte så intressant men... jaja.
Jag kollar Saras presentation för att få insperation.
Jag har ont i nacken.
Jag orkar inte sitta vid datorn längre och jag behöver sova absolut minst åtta timmar på natten.
Jag är rädd att min spotifytid tar slut snart och att jag då inte kan få ny spotify.
Jag har en stor, smått pinsam sak att säga till en.
Jag har dålig kondition.
Jag slängde nyss mitt tuggummi.
Jag snackar ofta med Alva på msn.
Vilket är toppen.
Jag är typ aldrig uppe särsklit sent.
Just nu lyssnar jag på reklam på spotify.
Men nu på tonight (i'm fucking you).
Jag tycker om min mobil.

Aa lite om mig. Kanske inte så kul men ni får stå ut. Blev väldigt långt i alla fall... Sorry för det!


Nu börjar jag med det här också!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ska jag vänta?

Heej hallåå klantiga Carro här!
Kom nyss in efter en misslyckad försäljningsrunda... Meen det var trevligt med Sara som sällskap! Hahah och jag ramlade två gånger också! (y) Sara klarade sig... Fuusk. Men det är den där dumma osynliga isens fel. Den gömmer sig under snön :( DUMMA SNÖÖ!
Och igår ramlade jag också. Men då fick man hjältemanna hjälp upp! ;)

Nu ska jag nog bara softa.

Dagens sötnostss...:))

Måste sägas snart, innan det är för sent!

God morgon folket!
Är faktiskt på asbra humör! Tror det beror på att jag inte har nå pluggbehov och att det är så sjukt vackert väder! Hahah jaa...
Har varit vaken sen halv åtta ;o men gick upp typ efter nio. Låg och läste Frida!

Dagens planer är väl inte skyhöga direkt. Ska snart sälja lite new body och sen kanske träna till uppträdandet om en vecka!

Nu ska jag ta och göra mig iording lite. Ser inte så vacker ut just nu...

Hörs kanske senare idag! 

Byeee!

Random bild...
 
 


Dagens sötnos


Lova att det blir bättre den här gången, snälla?

Tjaao!
Ska jag berätta om min dag? Jag gör det ändå. Inte så intressant men jaja!

Engelska: Film: Searh.
Lk, Franska, Matte: Brandstationen! Ganska kul, inte dötrist iaf. Vi fick väl typ göra hjärt-lungräddning på dockor, släcka brand på docka, kolla på en sorglig film, kolla på hur dom jobbar vid en bilolycka (hahaha) och sen en kort film som var lite oroväckande.
Lunch: Lasagne:))))
Idrott: I've got a cooold! Fast det var rätt kul att se klassen springa (elr rulla) omkring i en liten brottarlokal! Hahah (y)!
So: Göra klart so-provet och prata om Japan.

Jaa det var min dag! Inte så kul faktiskt... Jag är inte alls lika glad idag som jag var igår och i onsdags. Vad kan det bero pååååå? xP

Igår följde jag med Alva hem, pratade typ bara! Men det var kul, heheh piinsaaamt (a)!
Så fick man ju se resten av Huddunge också! Litet jao!
Och sen var det temakväll. Ganska... tråkigt faktiskt! En f.d kriminell var där... Men det var okej!

Och resten av dagen blir det att mysa med Sofia! :) Längesen juh! ;o

Och i helgen... Träna på sång och sälja new body? Får se!
Men en sak som är helt otrolig... VI HAR INGA LÄXOR ELR PROV ATT TRÄNA TILL!! :D


(ljuset gör bilden roosaa ;O)
 
Och jag vet jag är ego, ful och knäpp!

Men vi hörs! Have a nice day!:*

Dagens sötnos (väldigt passande eftersom att det är "kalla alla för sötis-dagen) idag!Hehe bästa bilden jag hitta! xd

Den bästa dagen på veckan (hittills) (H)

Tjaa! Så att alla bara vet så är jag as glad! :D

Sorry för att jag inte skrev något igår men jag drog in till Uppsala och träffde syrran och Smilla! Och sånt går före dator;)

Lite om idag och igår dåe!

15/3-11:

Engelska: Search!
Musik: Träna vidare med låten.
Franska: Datasal.
No: VI KOLLADE I EN STACKARS LITEN GRISKULTING!! Fy faen vad vidrigt det var! Nästan så att man börja grina :(
Lunch: Något som jag nt kmr ihåg...
Teknik: Börja med design!
Slöjd: Fortsätta med min "maskot".

16/3-11

Råd: Hkk-prov!
Bild: Klar med tryckteknik, börja med tapettryck?
Franska: Repetitionshäfte.
So: Träna till so-läxförhöret.
Lunch: Pankakes! :) Sitta i soffan.
No: Livet,livet,livet!
Svenska: Skriva på filmanalysen med sällskap av trevliga människor ;););) Meeen en viss irriterrande mänska gjorde så att allt jag hade skrivit försvann! Så nu måste jag göra om allt -.-

Aa det var det jag har gjort i skolan!

Nu skall jag istället för att gå en vacker promenad med min kära granne... PLUGGA!

Såå vi hörs... Ksk inte imorn men nån dag! :))

Dagens sötnosVisste inte vilken bild jag skulle ta så det får bli vi tre idag! :*

En månad, fyra veckor och 28 dagar...

Ja så länge sedan var det jag fyllde 15! Så det betyder att jag är 15 år och en månad gammal och att det är elva månader tills jag fyller 16! (H)

Nu är det måndag igen då. Dagen har varit lite knasigt kul! Busiga flickor som vill få mig avslöjad...

Det är helt otroligt, jag är HELT ensam hemma! Det har varit rätt ovanligt på sista tiden, men det är skönt! Jag tror i alla fall att jag är det... Jag har inte hört Martin eller nån annan...

Äh nu ska jag ta och fortsätta fundera tills jag ska rida om typ två timmar!

Hörs jaoo!<3


Jag önskar att kärlek var så mycket enklare.

Kom precis in efter en tripp till Sara! Kan inte påstå att vi gjorde särskilt mycket. Hon läste ur sin dagbok och så pratade vi lite!

Nu känner jag mig sjukt trött och orkar verkligen inte läsa om hk. Har ont i halsen också. Fy och bläää!

Extremt gammal bild!Kärlek!


Dagens sötnosTussi gums!

I hope you think the same way I do.

Nu har Hårsbäckstjej nr 2 vaknat! Som vanligt var det för ett par timmar sen, men ändå!

Gårdagskvällen blev asbra! Melodifestival + Sofia = :D:D
Vet inte om jag tyckte helt rätt vann, men Eric gör nog bra ifrån sig i Europa. Och sen är han ju sjukt söt också!

Idag ska jag nog plugga. Jag HATAR att ha prov hela j*vla tiden!!! Jag vill inte ha det så sjukt ofta! Vi borde få betalt för att göra läxor! :(

Annars ska jag träna och skriva hade jag tänkt. Kanske träffa min gulliga granne också!

Jag är rädd att jag börjar bli sjuk på nytt. Imorse kände jag mig jätteförkyld, lite bättre nu. Jag vet inte varför men igår kväll så fick jag jätteont i halsen och hosta... Jobbigt!

Aja nu ska jag inte tråka ut er längre... Kanske slänger in nåt senare!

Hej då!<3


Förlåt Alva. Jag kan inte rå för det!

Go' kväll! Ska snart iväg till Sofia:) Är inte riktigt klar än men snart så! Nu håller jag på och läser horoskop för Alva via msn... xd!

Nu är jah klaar!

Checka in min coola nagel! (H) Tog en j*vla tid att få till den där bilden... Det blev bara suddigt! Och om min hand ser onaturligt stor ut är det för att den är bara typ tre centimeter från kameran och resten av jag en meter ifrån... xd
Hehe tog typ 20 minuter att skriva det här inlägget... Men gjorde iorning mig mitt i.

Kramisar!<3


Jag ska säga, du ska svara!

Hemma igen efter en härlig promenad! Riktigt skönt var det!! Känns som att den glada vårkänslan är tillbaka, vilket betyder att jag förhoppningsvis inte kommer vara lika deprimerad igen! Inte för att ni har märkt det men när jag är hemma så kan jag vara det, rätt ofta.

Och som Sara sa så fick hon inte mig på andra tankar. Typiskt!

En sak som fashinerar (stavning) mig är hur sjukt rätt alla horoskop jag läst på sistonde har haft! Faktiskt!
Och Alva måste visa en sak, som kanske du också vill kolla. 

Nu skall jag jobba Franska!

Just ja skulle skriva upp vad jag ska hinna göra innan kl.18.

- Skriva inl.uppgift Franska
- Läsa till hk-prov
- Ta bort nagellack
- Måla naglar?
- Äta

Aa och det där kan ta tid om jag känner mig själv rätt.

Ehm, aa vi ses, ksk!


Dagens sötnos


Och jag fortsätter drömma

God morgon! Eller go'midda kanske.

Har varit vaken sen åtta, gick upp vid nio. Har hunnit läsa en massa tidning och plugg.

Dagen igår var as bra!:)) Skolan var okej, provet gick bra iaf.

Efer skolan blev det bio i Uppsala med Alva, Emelie och Maria! Blev " Min låtsadsfru"! Var fan asbra:) Haha kul hade vi på väg till bussen...xd
Tack för en as bra eftermiddag/kväll och tack för presenten;)<3

Snart ska jag väl ta och gå en uppfriskande promenad med min underbara granne! :D
Kanske får mig på andra tankar. Men skulle inte tro det...

Och ikväll blir det att åka till bästa Sofia! Och sen är det juh melodifestivalfinal också!

Gammal bild:
The only thing I think about is you...Tre månader till sommarlovet!

Halloooo!

Sitter i Alvas vackra bondgårds hus! Myys juuh!
Haha vi har haft det lite kul, trevliga pratstunder om pojkar och lite till också!

Dagen har vart braa, SOM VANLIGT! Fast Alva tycker att jag har varit väldigt jobbig, vi har slagits lite och så, bara för att jag var lite överenergisk. Jag var sjukt hungrig och trött!

Svenska: Läste, men det går ju inte bara för att jag läser om varenda j*vla rad flera gånger... :o Plus att vi har en klass som inte kan hålla käften.
Idrott: Redskapsbana - JOBBIGT! Jag insåg att jag fortfarande är för förkyld för att orka idrotten.
Lunch: Skinkfrästelse? Hahah jag och några kompisar kom på gamla visor med händerna som man gjorde när man var liten. "En sjöman kom till III för att lära sig om Love, love, love och när han kom till You you you så fanns där bara I LOVE YOUUUUUU!"
Matte: Pysseeel.
No: Snack om blodet.
Hl: So i datasal.
So: Datasal + so.

Just ja! Har jag sagt att våran skola stinker?! Det är sjukt äckligt. Jag vet inte vad det är, men jag tror det är stinkbomber. Töntiga människor som släpper ut såna! Vi kan ju knappt vara i korridorerna när det stinker så.

Snart bär det av till kyrkan... Trååååk (elr inte bilfärden förhoppningsvis!) !

See ya! :*


Ny desiiiign!

Har fått ny design! STORT tack till gulliga Hanna :D

Tkr det blev asbra! :D

Ang bilderna på Loa och Smilla, ögonen är fixade! Nog för att de har blå ögon men inte riktigt SÅ blå är dom!

Aja nu ska jag "slå en dusch"! x) Och om en timme och en minuut - börjar Glee!!Tjinixen så länge!


Det regnar, på riktigt!

God eftermiddag!

Mitten på veckan igen då! Ooooch imorgon är det 3 månader till skolavslutningen! TRE YNKA MÅNADER! Tänker inte säga vad jag tycker om det för det vet jag inte än!
Börjar få lite panik över vad jag ska säga till en person! Och det ska sägas innan jag slutar åttan! Usch vad ska jag göra...?

Dagen har iaf varit bra! As usual! Inget speciellt kul. Har suttit i soffan i ljushallen rätt länge idag faktisk! Mys juh!:)

Det blidde förrästen (stavning) ingen Sofia idag, hennes far fyller år!
Men imorn blir det iaf Alva och sen kyrkan... :))

Hade kanske tänkt träna lite, men känner mig ganska snuvig... Sen är det Glee. Det ser vi fram emot!!

Och ni kanske börjar tröttna på designen, det gör iaf jag! Men en viss Hanna kan juh aldrig fixa den... Men nån gång ändras den! Det SKA den!" And when you smile, the whole world stops and stares för a while. Cause' BOY you're amazing" :]

VI SES!


Dagens sötnosHeheh (a)

Några saknade tillbaka.

FÖRLÅT ALVA!(a)

Ehm aa det där behöver ni inte bry er om... elr möjligtvist Alva!

Denna dag har varit toppen! Fick träffa min Sofia igen! Och guu vad brun hon va ;O... :( Det är iaf vääldigt kul att hon är tillbaka!:))

BRUN MAAAGE! ;O


Annars då? Joo vi hade två prov, teknik och engelska, båda gick så där. Hörövningen på engelskan var svår! Tekniken var väldigt svår, men tror det gick bra iaf!

Och nu sitter jag här med foten i papperskorgen! Väldigt bekvämt faktiskt!!

Imorn kanske det blir att träffa Sofia efter skolan! Och på torsdag blir det nog att hänga med Alva hem, för att sen åka till kyrkan! Och på fredag blir det kanske bio. Och på lördag också...
Väldigt mycket kanske där! Får se hur det blir.

Nu ska jag nog fortsätta att läsa på till andra prov som kommer och går... Och lyssna på melodifestivallåtar (H).

HEJ DÅ!


Första dagen på veckan nu igen då...

Tjoooo!
Hade inte tänkt sitta vid datorn idag men att glädja er frästade för mycket! Så nu är det bäst att ni blev glada när ni såg inlägget!
Det är så att jag har så himla mycket läxor och prov den här veckan så jag har inte haft tid att skriva så mycket, som ni kanske märkte igår!

Dagen har varit braaa! Inget speciellt faktiskt. Har haft matteprov, gick faktiskt GANSKA bra. Som nästan alla måndagar så gick dagen fort, den är inte slut än men ändå. De två sista lektionerna var softaaaa! Knasig svenska med halvklass och vi skulle prata om filmen vi ser på men det gick inte så bra. Tillslut var det bara fyra elever kvar i klassrummet och vi bara snackade om allt som inte har med svenska att göra (om jag minns rätt) (y)!
Och på hp:n så kollade vi på nån knas film som var... rätt så bra faktiskt.

Nu har Sofia ÄNTLIGEN landat i Sverige! Och hon mår bra! Jag har redan pratat med henne! :]
IMORGON får jag ÄNTLIGEN träffa henne igen! Förstår inte hur mycket man kan sakna en mänska så mycket. Vi har känt varandra i typ åtta år och det är inte många gånger vi inte har träffats på så länge ;o!

Aja nu ska jag cheka runt lite och sen blir det ridning ikväll!

Oh just ja! Grattis till Kalle (en kul kille i min klass) än en gång!

So long, and thank you for the fish!(H)


Dagens sötnosLove you sis:*

Jaaay! Jippie jaahioooo!

Denna lördag har varit azuum! Vaknade vid nio typ, åt frukost, tränade på wiit, dushade, pluggade lite och sånt.
Sen bar det av till Uppsala för att se Jay och Minnah på torget! De var grymmaa! Kärlek till Jay's Like a prayer!
Sen för att Nea var så duktig och städade hennes rum (jag gjorde det mesta) så fick vi köpa MYCKET goodis och så fick vi melodifestival skivan (y)!

Och nu blir det myslördagskväll med melodifestival och film!

Gårdagskvällen var också kul tillsammans med Alva!


Sjukt dåligt filmat, jag veet, ljudkvaliten är dålig den med!! Men asså älska hans naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaame! <3 Hoppas att den funkar! Säg till annars!Idollove to you all!Yeah!

Alva och jag läser om sexualkunskap! Sexans kurs!


En massa dans

Snart är det let's dance. Har egentligen inte lust att kolla på det. Har nog inte Alva heller. Vi kollade på en grym film! Another cinderella story!
Jag fick sjukt mycket lust att kunna dansa BRA! Jag har faktiskt dansat från 1:an till 5:an. Det var ju jättekul men så slutatde våran lärare och så las det hela ner.
Jag undrar hur jag hade varit nu om jag fortsatt, jag hade säkert varit mycket smalare, och så hade jag ju självklart kunnat dansa. Och nu menar jag inte pardans, utan cool dans. Jag vill faktiskt börja på det igen... Men jag tror att jag är för gammal för att börja.

Hhahahaahhaaahhahahahahahahahahhahaahha!


Look! I caan dance! 


Dancelove!


Dagens sötnos

Hahhaahah soorry för rubriken i förra inlähgget x) glömde att ändraa (a)


<3

Utkast: Mars 4, 2011

Tjaa! Sitter här med Alva Johansson! Hon är 38 år, jobbar som musikproducent och har gjort skivor till många kändisar! Bla Lady Gaga, Justin Bieber, September och Alica Keys. Hon bor i New York!

Dagen har vart bra som vanligt! Skriver lektionerna igen!

Engelska: Film-Search. Haha läraren glömde läxförhöret så vi slapp det (y)
Lk: Film-Junooo!
Franska: Film-nån fransk film.
Matte: Jobbaa.
Lunch: Fick vänta i evigheter på att ens få maten...Kycklingrejs iaf.
Idrott: Springa med mattor och boll(y). Sen doppboll. Sen bolllek med sak man hoppar över.
So: Redovisning vilket betyder prata inför klassen. Men det var lungt, var typ bara halva klassen. Dom andra låste vi ut (y)

Haha, jag och Alva hitta nån askul sida där man gjorde en slags musik video! Kan ej visa den här!


Haha lägg märke till mitt coola plåster! Det tredje jag fått av Tåis (y) Fortfarande mumin!

I like yooouuu!

Alva och jag hälsar:
Ha det gött<3


Dagens sötnosBara för att jag saknar dig så mycket!

Do you like her or her?

Tjaa! Sitter i mitt rum och ruttnar. Bara funderar kan man säg! (jag glömmer inte a:et det är bara så mycket roligare att läsa det så där... med dialekt) Alva vet nog vad jag funderar över...

Denna torsdag har inte varit mycket intressantare än alla andra torsdagar!

Svenska: Fiilm!
Idrott: Killerball och kalabalik! Erik: Carrroooooo!! Carro: Eriiiiiik!!
Lunch: Äcklig köttfärslimpa... Maacka + grönsaker!
Matte: En a,b,c uppgift + en a) uppgift! DUKTIGT!
No: Film om blodet
Hl: So
So: Geografi + film om hur vi ska ta hand om jorden

Aa det var den torsdagsskoldan!

Så att ni bara vet så saknar jag Sofia! :( :*

Haha det står typ tre rådjur utanför mitt fönster! Vet inte om det syns så bra men kolla noga, inte på fotoramarna, kolla ute, vid den gröna dörren står ett!


Oj nu stack dom som stuckna grisar! Hahah ? xd

Hej då!:*


Dagens sötnos


Hehe även om vi är lite smått kansiga så gillar jag min klass!

(bli inte arg på bilden nu)

I like you

God kväll!

Kom hem från konfan för en stund sen! Det var trevliigt! Vi gjorde inte så mycket, snackade om kristendomen (koonstigt!) och gjorde en nummergrej? Som ni kanske har märkt så är jag dålig på att sätta namn på saker...

Resten av dagen har varit bra. Svenskan var en besvikelse (hahah?). Vi skulle välja mellan fyra filmer att kolla på och typ ALLA i klassen ville se " Låt den rätte komma in" men bara för att EN liten skrämd pojke (nämner inga namn) inte ville se den för att han hataaar skräckfilmer så fick vi se någon indisk/amerikansk film! ;O För att bara EN inte ville se den! Han sa att han kunde göra något annat i stället för filmen, men nej nu fick vi inte se den om inte alla ville se den! Så då blev typ hela klassen helt rasande! Kul!

Och nu ska klassen börja sälja New Body! Om nån vill köpa så säg det!:)
Men det dumma är att vi har några konstiga människor i våran klass som inte vill sälja och då kommer vi ju ingen stans! Och vissa är HELT inställda på att vi ska åka på kryssning, och dom vill åka i augisti! Asså det är ju meningen att det ska vara en avslutningsresa med klassen i ninan, ingen startresa att börja terminen med? ;O Och tänk om vi får så mycket pengar så att vi kan åka till typ Spanien, men isåfall vill vissa hellre åka på flera småresor!? Aja vi får se hur det blir...

Nu ska jag vänta på att Glee börjar!


Fjortisvarning! Gillar min birthdayströja!;P


Tåis muminplåster (y)!

Puss och Kraam!Födelsedags barn!

Nu har jag eldat klart och sitter här och fryser (y) Som ni kanske märkte så bloggade jag inte igår. Hade annat för mig helt enkelt!
Det var rätt kul att börja skolan igen efter lovet! Fick äntligen träffa alla underbara människor igen!:) Insåg att jag har sjukt mycket prov och läxor inom bara tre veckor! Listan kommer säkert upp i TIO olika ämnen -.- !

Dagen har i alla fall varit jättebra! Är fortfarande jätteförkyld men klarar mig genom dagarna ändå!
Haha det var lite kul på no:n. Alva gjorde nåt test med färger och då skulle alla helt plötsligt göra den, så lektionen spårade ur lite grann! Hahah (y)
På tekniken var det sooft. Vi körde jepourdy (STAVNING) och dunkade musik. Eller ena halvan hade skithögt en stund för att läraren var borta men vi fick bara ha i bakgrunden:/

Och vet alla vad det är för dag idag? Jo det är Justin Biebers födelsedag! :D Grattis gulliga mänska!

 

Och det är ju också min kompis Linneas (inte min plastsyrra) födelsedag! Grattis igen till dig!:)

Jag har en fråga! Tycker ni att jag ska ha dagnes sötnos fortfarnade? Svara i kommentar så att jag vet hur jag ska göra! Om ni tycker att det är värdelöst, kul osv!

Nu ska jag fortsätta dunka musik här! Och göra tråkiga läxor...

I still wonder...

Hej då! <3


RSS 2.0