4 månader kvar!

Det har gått ca 4 månader sedan vi beställde, jag tror vi kan längta lika mycket till, iaf om tiden ska gå så fort som den gjort sedan november!:)

Älskar vädret!

Klockan är strax innan 14.00, det är onsdag och jag är hemma. SÅ himla skönt! Vi har hemstudiedag från och med klockan 13.00 så vi fick åka hem tidigare. Men det känns som att vi skulle ha lov imorgon. Fast så är icke fallet. Jag har gjort min hemstudieläxa så jag kan bara göra vad jag vill tills jag ska till Heby på UG. Har förövrigt haft en bra dag, humöret har varit glatt mestadels:) Hoppas ni har en bra dag, Hej då:*

Enligt mig är det vår - 26/02-2012

Rundtur runt huset


En liite mer aktuell bild kanske Sara? ;)








Saknar min lilla krabat Stampe<3




HEJ TUSSI!:D


Hej då Tussi...:(











Korvgrillande





Innan första moppefärden
(Du behöver inte titta Sara;) )




OBS!!!: TJOCKISKINDER!!
Och jag är ju superbra på att ta kort på flera samtidigt!;)

:*

"Har du snor i din?!"

Även idag är rubriken ett citat. Fast idag var det jag som sa det, och så var det en misstolkning av en i min klass på dagens bildlektion. Så jag sa inte alls så.. Annars idag har jag tittat på när några klasskompisar stuckit sig i fingret och börjat blöda bara för en Nouppgift, jag har känt mig ledsen, glad, ensam, arg, besviken och jag har känt längtan! Om fyra månader asså, då är jag nog uppspelt! Men nu ska jag gå ut och springa lite i det vackra vädret. Ha det bra och ta vara på solstrålarna! Hej då!:*

Bekräftat och klart!

Nu är min ansökan till gymnasiet bekräftad, ingen återvändo.

Scaaryy, men spännande!

"Kom till andra sidan grottan"

Kommentar av en klasskompis när jag skulle kräla under två madrasser idag på idrotten.. Haha (Y).

-

Dagen har varit helt okej, inte speciellet seg då det faktisk var första dagen efter sportlovet. Nu är det bara att vänta in påsklovet. Men det kommer väl gå fort, vårterminen brukar av någon anledning gå fortare än höstterminen. Men förra terminen gick så SJUKT fort så det kanske inte går att slå..
Aja, Sara kommer hit lite senare så att vi kan planera lördagen.

Ha det bra sötisar!

Hej då!:*

Hej hej!

Sådär, nu ligger jag redo för en stunds vila i min säng- Ja såhär tidigt. Men ska läsa och så först:) Jag hade det kul hos Sofia igår/idag, det var bra låtar som gick till final på melodifestivalen. Gick halva vägen hem imorse, åkte bil andra halvan. Kom hem och gjorde lite no-arbete och sedan gick befolkningen i vårat hus ut och fixade i trädgården, klippte i träden bl.a. Såhär i Februari. Onormalt kan man säga. Vi grillade korv i en tunna och sen tog jag med mig lillahyster bak på moppen och åkte för första gången i år- superkul! Men det blåste en hel del när man åkte i motvind. Och sen bar det in till Uppsala för dans, hem igen och äta och duscha och nu ligger jag här. Härlig dag! Men men, slutskrivet av mig. Ha det bra, Hej då!:*

1 vecka kvaar!!

Gårdagskvällen blev inte riktigt som planerat. Skulle ha träffat Sara men neej, våran familj blev bjuden på mat så vi åkte dit. Och sen blev klockan så mycket att vi inte hann/orkade träffas. Så jag och Linnea tillbringade resten av kvällen med mitt dansspel. Sen i förmiddags åkte familjen och samma familj som vi åt hos igårkväll till Uppsala och klättrade klättervägg! Var ganska kul, men svårt och ansträngande. Har haft en del att göra med andra ord!;) Och nu sitter jag hemma med Sofia, senare idag åker vi hem till henne och kollar på melodifestivalen! Så ha det bra, för det vill jag ha! Hej då!:*

New Body!



Min kära klass säljer New Body-kläder, så om ni är intresserade, hör av er!!♥

Hjälp nu denna fattiga, supersköna klass att nå deras mål - En sista resa med klassen! 9A<3!

Sportigt värre!

Efter en halvtimmes promenad och en och en halvtimmes gymmande känner man sig en aning stolt och duktig, eller hur Alva?;) Första gången i Hebys nya fräsha gym för min del, och första gången jag överhuvudtaget gymmar utan en lärare. Supernyttigt! Nu ska jag slappa mig igenom kvällen och såsmåningom med min traditionella fredagsmyskompis Sara!:* Ha en fortsatt bra dag allihopa, hej då!:*

Grattis!

Grattis till Kronprinsessans och Daniel till eran nyfödda prinsessa!

HEEYHEEYBABY!
Att födas på min bästis födelsdag bara sådär, hmm...
-
WIEEE, jag har fått en myyycket skön ansiktsbehandling idag btw. SUPERB för min hy!:)
-
Nu sitter jag i Saras källare, jihaa!
-
Förlåt för att jag är lite flummig... Jag är trött..
Ha det braa! Hej då!;*

Till Frida...

Som ofta påpekar att mitt hår luktar gott, dessa saker är magin bakom det:



Men ibland använder jag även denna:


Och då kan resultatet bli såhär:

Mjukt, glansigt hår!:)

Haha, nu låter det som att jag tycker att jag har värsta Hollywood-håret, men nej kanppast! Mitt hår är en aniiing slitet..

Inte för att jag tror att det var så viktigt för dig Frida, menmen, en bra anledning till ett inlägg!;)

VEM FYLLER IDAG DÅ????!!!!!

Jo ingen mindre än min superduperfina granne/bästis Sara!!

Ett STORT Grattis till dig! Jag älskar dig!!!;*♥


SnoddeSarasbild..(a) Förlåt för att jag inte är lika ambitiös som dig vännen när det gäller att göra bilder...

Intressant jag vet

Sara är här och jag har fått 30 sms av henne, och det fortsätter.. Endast ett av de som inte är likt det andra. Skulle vilja visa er. Och det mesta vi hör är "Hej jag heter Sara och jag tycker Carro är bäst", smickrande men det börjar skava i öronen av den där tillgjorda rösten...


Grattis!♥

Grattis fina syster Annika!!♥

Smått läskigt

Håller på med min ansökan till gymnasiet, kollade igenom gymnasiekatalogen en gång för att se över så att jag verkligen har valt rätt. Och så inser jag hur många skolor och program jag har missat att kika närmare på. Men typ alla ligger så dåligt till i stan så jag håller mig till mina tidigare val.

Ska inte bekräfta min ansökan riktigt än, men snart..

Det är läskigt att växa upp ibland och stå inför stora val.

Men, jag har inte drömt om att jag har varit gravid än i alla fall!;)

Lycka till ni andra gymnasievalselever!


Hejhej!

Vaknade för ca en timme sedan av telefonen som ringde, var bara en försäljare som inte ens pratade svenska. Lät t.o.m som att han var ett barn... Ogillar sånt där. Idag ska jag nog för en gångs skull ha en hemmadag, bara göra saker som jag annars inte har tid med typ. Just nu kollar jag på film, bara en sån sak, haha. Ha det bra nu! :*

Slemmeldagen!!


(Gammal semla, inte dagens bild) Idag är det ju semmeldagen, så grattis semlan (eller nåt)!!:D

Så ät en massa semlor nu!;)

Allt började med ett ägg- 21 Februari 2012

Ta er mer en gärna tid att läsa detta långa inlägg!

Tjolahopp! Jag kan gå igenom min dag lite snabbt. Väckarklockan stod på 7 imorse, så då gick jag upp. Fixade mig, Alva kom hit och sedan pulsade jag iväg till grannhuset. Sara, som var heelt ovetande om vad som skulle komma, höll på att göra frukost.
Alva kom in lite diskret, dock avslöjade en katt henne så Sara gick ut i hallen. Hon blev väldigt skräckslagen och när hon hade lugnat sig lite förstod hon att vi skulle åka iväg.
Vi hoppade på 225an och hon förstod inte alls vart vi var på väg. Väl i Enköping tog vi på henne skidglasögonen och gjorde så att hon inte såg något.

Stapplade på nästa buss med många undrande blickar på oss.
I Västerås gick vi till Pressbyrån och lämnade blinda Sara på en bänk utanför - hahaha!
Vi fick en karta och gick med Sara i armvecket mot vårat mål.

Snart var vi framme vid Arosfortet och Sara kunde äntligen ta av sig glasögonen. Hon blev mest chockad över ljuset, men snart förstod hon vart vi hade fört henne.
Och så började vi leka i cellerna, och kul var det (och klurigt)!;) Och vi ska inte tala om våra slutresultat..

Efter att de roliga timmarna var slut gick vi och åt i centrum osv osv... Och nu sitter vi hemma hos mig efter den här trevliga dagen!:)
Det var en väldigt rolig upplevelse må jag säga, att lura någon så grovt som jag och Alva gjorde!;)

Kika in på Saras blogg för dagen ur hennes perspektiv - enligtsaraa.blogg.se!

Hope You had/have a nice day!

//Er Carro!

129 dagar och 4 timmar tills jag åker.

Hejhallå! Dagen har spenderats i Skattmansö, lika kul som alltid att åka. Åkte faktiskt "väggen" igen!
Och så var jag lite lärare till Sofia som skulle åka för första gången, och hon var duktig!;d

Nu ska jag ta och ta det lugnt och uppehålla Alva som sitter här brevid mig. Imorn blir det nog dålig bloggning, ska vara skyddsängel till Sara!:))

För typ tre veckor sedan, alltså inte idag.

Ha det bäst, ingen protest! Hej då!;*


Nyborstade tänder!

Har nyss kollat på en underbar film, för dansälskaren vill säga. Step up 3 heter den. Efter att jag har sett en bra film får jag ett sådant lyckorus inom mig, och lyckan blir ju inte direkt sämre av att veta att jag har lov och sovmorgon imorgon!:D

Nu ska jag bädda ner mig själv i min säng och läsa lite, sedan är det sovdags om ett tag. Har faktist en viss tid jag behöver gå upp imorn trots att det är lov.

Godnatt mina älskade!;*♥

Världen är bra liten

Ojojoj, too much information for an afternoon.

Ja jag har ju blivit skapligt chockad idag. Har fått reda på lite saker om mig och andra.
Jag har tillexempel gått hos dagmamma i ett gammalt knarktillverkarhus. Min mamma ramlade och slog i magen sista månaden hon väntade mig. Kanske därför jag är som jag är..

Och så till en helt annan sak, min kusins flickväns mamma som jag träffade idag i Ryssjö är dagisfröken till Märstafamiljen i programmet Familjen annorlunda. De har ju flyttat till mina trakter, och jag vet även namnet på bebisen i mammans mage.
Jag tycker i alla fall att detta är jättecoolt, kändistokig som jag är!:)

Nu ska jag ta och smälta in allt, för detta var verkligen inte det mest chokerande. Vill ni höra om det får ni höra av er!

Summasumarum över detta: Världen är bra liten, alla är relaterade till alla.


Ett litet dagmammahäfte!

Ps. Melidifestivalen igår.. Hur f*n tänker folk?! Inte alls skulle jag tro!! (Nu pratar jag alltså om att Ranelids låt gick till final.)

Bisous= kyssar!;*

Grattis!

Idag fyller min kusin Mattia's år, så Grattis Mattias!:D


(Gaaammal bild- han längst till höger, i fotografperspektiv)

Lördag och lov!

Gårdagskvällen var supertrevlig, åkte hem till Alva efter skolan. På kvällen åkte vi till "Tonår" i Huddunge. Fett med röj!! Haha nej, vi tog det lugnt och pratade, "lekte" och kollade på film. Idag åkte jag och mamma till Almunge för att gratta Morfar min, träffade några skojfriska släktingar och insåg att min släkt är väldigt bra på att prata i mun på varandra... Och nu ska jag ha en lugn lördagkväll och hoppas på att jag frisknar till lite, har nämligen åkt på en förkylning som jag inte vill ska bli sämre. Så jag hoppas på att vila hjälper! Meen, ha nu en bra kväll! Hej då!:*

Grattis!

Idag fyller ingen mindre än min Morfar år, så grattis Morfar!!:D

Och Ulrik Munther...hehe. Grattis Ulrik!:D

Min födelsedag 14/2-2012!

Min födelsedagsoutfit!




Det kom paket på posten!


Tårtbakande!




Födelsedagsmiddagen!

Glad tjej över ett dansspel!


Nu kommer jag iväg med mycket packning!!


Fina Sara's bakning!

Gott varé!

Förvånansvärt gott!!


Adult's table





Summasumarum (datorn är inte en present!):


Och nu är jag 16 och helt plötsligt mycket mer ansvarsfull! Eller....?


Have a nice day!;*

Tjobree!

Såååådäääär, nu har jag skrivit tack till alla som skrev grattis till mig på Facebook, tog ca en timme.. Hoppas att jag inte glömde någon nu!

-

Idag har "mitt" kära högstadium varit i Skattmansö och åkt skidor och annat skoj. Det var riktigt kul, jag utvecklade mig själv och åkte "väggen" - en backe som jag inte trodde var så brant som den faktiskt var. Jag ramlade första gången, men inte andra!;d
Jag har en taktik för att utvecklas - ge inte upp förns du klarar det! Och det funkade idag!:)

Det är även bevisat att Alva inte bara hade nybörjartur förra gången, hon är en naturbegåvning! Hon gav sig också ut i "väggen" fast det bara var andra gången hon åkte någonsin! Duktiga poopie!;*

Nu ska jag göra ett annat litet inlägg (om Internet tillåter det vill säga) och sedan hade jag tänkt dansa vid tv;n och måla naglarna!

Ha det bra, hej då!:*

22.47- Första minuten som 16!

Oj nu tyckte nog mamma att det var en lättnad, för 16 år sedan!

Nu är jag sexton, nu får jag övningsköra med bil! Grattis till mig!:D

22.46 - Sista minuten som femton.



Hej då 15, du älskade år.

Värk

OMG! Mitt förra inlägg var mitt 1000onde inlägg! Woho, jag har jobbat på med bloggen! Men men, ligger i sängen nu. Är fortfarande 15, ett litet tag till. Får se om jag orkar vara vaken till mitt klockslag. Har haft en bra dag, mycket fina presenter som ni troligen får se någon annan gång. Just nu känner jag mig lite övergiven då alla har gått. Dumt att känna sig ledsen idag men det har inte varit min bästa födelsedag någonsin tror jag, men tillräckligt bra!:) Det blir nog dåligt med bloggning imorgon, ska in på öppet hus på en gymnasieskola. Faast ni klarar er sääkert! Ha det bra, puss hej!:*

Ett litet hej på min B-Day!:)


HEJ!


Ge kärlek!♥

Glad alla hjärtans dag alla ni där ute, känn er inte ensamma idag! Var glad och tänk på det ni har istället för på det ni inte har!;*




Carolines födelsedag, den 14 februari.

Jihaa, för sexton år sedan var det min FÖDELSEdag, och idag är det min födelsedag!

Så Grattis till mig!;)


För ett år sedan!

Dagen före the Day!

Just i detta nu (skrivande stund) är klockan 16:46 och jag har pluggat klart. Dagen har varit okej, jag har typ bara gått runt och längat tills imorgon.
Nu ska jag fixa lite med novellen och göra andra nödvändiga saker på datorn, och sedan hade jag tänkt att fixa mina naglar lite romantiskt, hähä.

Hittade denna intressanta bok!

Så ha det bäst, hej då!;*


För mig, är det inte normalt att säga...


Just nu så känns det okej.



Efter månader av obehag känns det äntligen okej.


För din skull Sara!;*

Kolla på det här!;)


I'm happy right now.

Nu är jag hemma från Skattmansö. Har haft en toppendag där med Hanna (J) och halva familjen! Jag ramlade endast två gånger, och ena gången blev jag puttad, andra stod jag still.
Åh, jag typ älskar att åka slalom!!♥

Igår hade jag en trevlig kväll med mycket folk hemma. Gick och la mig innan gästerna lämnat huset dock.. (a) Sedan hann jag även träffa Sara innan!

Ett plus för idag är att det är lördag och att melodifestivalen är på 1an klockan 20.00!

Hoppas ni får en bra kväll, hej då!;*


Gullig låt


Refresh

Så, lite nytt utseende på min bloggen!

Gillas/ogillas? :)

Smoothiee!♥

Sitter och smaskar på en smörgås och en smoothie. Fredagslyx på hög nivå!
Och det som är så bra med smoothies är att man kan ta lite vad som helst som finns i skafferiet/kylskåpet. Idag mixade jag yougurt, jordgubbar och en mandarin!

Håller ni inte med om att det (nästan alltid) blir sjukt gott, hur knas man än blandar? ;)


NP, träning, resor och annat.

Sitter och konverserar med Rebecca för att vi ska fixa en sak med beställningen på våran resa. Vi fixar det inte riktigt själva så vi ska be proffsen om hjälp!;)

-

Vi hade alltså Nationellt prov idag, det gick faktiskt hyfsat. Det var rätt kul att skriva om hur jag tyckte om en sak. Sådana prov gillas! (y)
Sedan hade vi tre snabba (lektioner) och sedan slutade vi för dagen.
Väl hemma pluggade jag lite och sen på med lager av kläder och ut för en springrunda! Riktigt härligt, äälskar känslan efter träning!!


Vill till Skattmansö!!

Och imorn är det ju Fredag, f*sen vad veckan har gått fort hitills!! Snart tisdag, tralalalalalalaaa!

Ha det braa, hej då;*

Min önskelista!:)

  • Presentkort
  • Pengar
  • Filter(58) + andra saker till kameran
  • Stor resväska på hjul
  • Kläder
  • Skor
  • Gitarrfodral + axelband
  • Ansiktsbehandling
  • Handväska
  • Presentkort på bio
  • Mikrofon (bra, proffisionell)
  • Inspelningsprogram till datorn
  • Böcker (På franska(lätt), engelska(mellan), svenska)
  • Mineralsmink
  • Hemmagym
  • Dansspel till PlayStationMove - Just dance 3, Dance Star Party, Get up and Dance
  • Shoppingdag
  • Ipad 2
  • One Direction Almanacka 2012
  • Never Say Never-Justin Bieber movie- Blue Ray
  • Playstation Move kontroll nr 2
  • Åka till USA
  • Axelväska/väska utan band
  • Pjäxor, slalomskidor
  • Bara för att liksom ;)


    Vid kommentar i en blogg

    ... Såg jag det här:



    Jag ba WTF? Trodde dom att jag skulle vara en robot?:(

    Och ja, jag vet att jag skrev fel... Bara slarvfel dock!

    Mycket sagt.

    Hheelluu!

    Sitter i mitt kyliga rum, som i och för sig inte är lika kyligt när man tittar in i det. Det är ju så fint!♥ (Hähä.. Men tycker man om något så ska man tala om det, så det så!)

    Nu har jag rådjur utanför fönstret igen, precis som förra vintern. Men de är ju söta som tur är!

    Så till dagen, den har segat sig fram. Eller, den har väl gått rätt fort men vi hade vanlig skoldag för första gången på veckan så då känns det lite segt. Och den har varit som de flesta onsdagar med 9A - mycket prat, tjafs om skoltröjor (som nu är ganska bestämt, vad vi ska ha), en rörig idrottslektion osv. Men jag tycker ändå om min klass!:)♥

    Blev lite sagt om vad jag tycker om i det här inlägget, haha. Men det är väl bra?! Och sen så tycker jag ju såklart om Sara, Alva, Sofia och alla andra av mina vänner! Och min familj, min släkt, mina ägodelar.. Ja listan kan göras lång!
    På tal om listor, ni kan få se en annan sådan imorn om ni kikar in här då!;d

    Hej då;*


    En liten Caroline!


    Utkast: Feb. 7, 2012

    Amanda: Hallå, vi måste visa det där klippet för Carro!!!

    *Hon fortsätter tjata om det, efter ett tag börjar inse att jag inte kommer gilla klippet.*

    Jag
    : Men neeeeej, det kommer handla om en orm eller hur?!

    Amanda
    : Men kolla, det är några tjejer som tror att det är en orm men det är bara en kabel.

    Jag överväger att titta, får se början av klippet och det visar en kabel/orm som är typ 20 meter lång och minst lika tjock som en... ja det går inte att beskriva utan att visa.

    Jag
    : NEJ FY FAAAAAN, DET ÄR JU EN ORM!!! *Jag tittar genom fingrarna*

    Amanda
    : Men kolla bara, du måste!

    I slutet av klippet förstår jag att det är en kabel... Men så högg den j*vlen mot kameran, och jag får veta att det varit en orm hela tiden. 
    Jag hoppar upp från stolen och tror för ett ögonblick att jag ska spy och skriker skällsord mot henne.

    Mina vänner är alltså extremt medvetna om min stora fobi för ormar..
    Schysst asså, väldigt schysst.

    Julklappar!

    Nu har jag fått ännu ett par julklappar, såhär låångt efter julafton!;)



    Tack bästa Sara!!:D

    Om en vecka!!

    *Pust*. Har haft en rätt "tuff" dag, den kördes igång med nationellt prov i Svenska. Smått jobbigt, och jag är inte nöjd med hur det gick för jag hann inte klart.. Och det fanns vissa svåra partier. Men jag hoppas att det gick bättre än det känns som.
    Sedan blidde det en ovärd franskalektion (bara för att inte ställa till kaos i matsalen) och sen vårshowsplanering, som vi i min grupp fick ut så mycket av.. Sedan slutade vi, så dagen var väl inte lika jobbig som vanliga skoldagar. Men provet tog på mina krafter.

    Igår åkte jag och Sofia till Katedralskolan på möte för extramusik, som vi vill gå på i höst. Om vi kommer in vill säga, på skolan och kören.
    Måste göra ett sångprov.. Men det ser vi ju fram emot!!:D (...)

    Nu ska jag kika in på hemsidan för gymnasievalet, ha det bäst!

    Hej då!;*


    Jag kan väl inte redan vara så stor, hallå?

    OMG!!! Mitt första nationella prov i nian går av stapeln idag!! Whis me luck..♥

    Årets första semla såg ut såhär:


    Kul på no;n och so;n


    Yes!

    Jippie! Alva och jag klarade ut det där j*kla spelet kallat Bubble town!:D

    Iskalla händer

    Söndag igen, skola imorn. Men har inga lektioner så jag överlever nog!:)

    Om ett tag bär det av till Uppsala för att dansa och nyttja "dansbandet" som jag behövt hela veckan en sista gång.

    Ha det bra, hej då! ;*


    Melodifestivalen!

    Snart börjar Melodifestivalen 2012 om ni av någon anledning skulle ha missat det. Annars sitter jag och oroar mig för att jag inte kommer få tid till att plugga på engelskaläxan tills på fredag. Hade ju helt glömt bort att jag ska på möte på måndag, oj så vuxet det där lät...xd. Hoppas ni får en toppenlördagkväll, Hej då!:*

    Jag har aldrig varit med om detta förut!


    SÅHÄR lång var kön till matsalen i skolan en dag i veckan, vilket är ca 50 meter från maten. Plus att det stod lite folk bakom mig...

    Smilla är häär!

    Och hon sliter i mitt hår....

    -

    Informationsmötet gjorde att jag längtar ännu mer till 29/6-2012. Och tanten som pratade pratade vääääldigt mycket, nästan så att man fick ont i öronen. Men det var bra för då fick man veta mycket!:)

    -


    Smile, it's your best accessory ♥



    Stop confuse me.


    LÄNGTAR

    Nu sitter jag och Rebecca förmodligen på ett möte inför sommarens resa, om vi hittade till mötesplatsen vill säga..

    @ Saras place

    Här görs 5-minuterkola och drivs det på Facebook!

    Veckans inköp




    Utochspring

    Istället för att frysa händerna av mig inne tar jag på mig tjockiskläder och går ut i snöandet och springer upp kroppsvärmen en stund. Sen vill jag duscha i vaarmt vatten!

    -

    Ikväll blir det mys med min bästa vänner hos Sara!♥

    Ha det bäst, hej då;*

    JAG NÅR!


    Jag är så stolt över mig själv, även om jag bara når ner med fingertopparna:)

    Kylaaaaa

    Vill ni veta en sak? Här hemma är det 8,9 grader inomhus, inte mycket varmare än utomhustemoeraturen. Vad är varmast, sitta inne med lager av kläder eller ta på sig jackan och gå ut..?

    Och jag har vantar på mig nu också! Tills jag insåg att det inte går att hantera pilen på datorn då..


    Jaja, ska man se det hela positivt fick vi ju våran saknade vinter tillslut!;)


    Förlååååt

    Hej! Jag har inte varit en så bra bloggare i år, och jag är rädd att det blir svårt att göra så mycket åt det då det är sista terminen i grundskolan för mig och jag sätter skolan i 1:a prio för det mesta.
    Men jag ska göra mitt bästa, och snart tror jag att det kommer att hända en rejäl ändring i mitt bloggande så stanna kvar, ni älskade.


    1 Februari 2012

    Ny månad, första månaden på året 2012 redan avslutad. Tiiideeen?!! Och idag får vi börja välja till gymnasiet! Sh*t asså, jag kan inte fatta att det är Min tur i år:O Men men, it's just to deal with it. Det har varit en hektisk dag idag-skola, dans och föräldramöte. Sväng hit och dit har det blivit. Men nu ligger jag i alla fall och tar det lugnt i min säng! Ha det bäst, god natt!:*

    RSS 2.0