I'll be back in about three weeks!

Detta kan vara det sista inlägget från den här bloggen innan jag åker från landet. Jag åker alltså inatt, mot den efterlängtade språkresan!:D Ååååh vad jag längtar!!!!
 
Men nu vill jag att ni följer min resa på min andra blogg-http://sprakresaengland2012.blogspot.se/. Ni måste inte, men det skulle vara kul! Hoppas ni gillar den!:)
Nytvättat hår som inte torkat och allt!(y)
 
Såå, härmed önskar jag er en trevlig sommar!:)
 
Hej då!!:*♥
 

Grattis på födelsedagen!♥

Om du hade levt hade du fyllt år idag, så Grattis på födelsedagen saknade pappa!♥

Bilder från skolavslutningen

Gråtkalas
Trevligheter efter avslutningen
 
(Vet att jag lagt upp bilder från avslutningnen förut, men då var det andras bilder. Dessa är mina.:))

Hellu!

Har varit hos Alva idag för att träffas innan jag åker, börjar närma sig nuuuuu!! Cyklade dit imorse! Vi hade ett väldans hejdå för trodde det var sista gången vi skulle ses innan resan, meen jag glömde en sak där som jag behöver hämta imorn! Men vad gör det? Alltid kul att träffa min flicka!:*
 
Om ni skulle vilja prata med mig när jag är borta kan ni ju skriva på FB, bloggen(den andra helst, länk finns i spalten här på sidan) eller kanske Skype. På Skype heter jag carrobarro11. Meen jag vill helst inte att ni smsar eller ringer, det blir dyrt för både mig och dig..
 
Imorn blir det nog inte mycket bloggning då jag har gansla fullt upp med packning och annat. Men ni klarar er nog!:)
 
Jag vill ha go'fikaaaa!
 
Ha det, hej då!:*

Bilder från vårshowen


 
 
 
 
Härliga tider!♥

Midsommar 2012

Linnea gjorde en midsommarstång... 
En del av dagen tillbringades på vedbodtaket
 
Halvt missbildad midsommarkrans..
 
Nea och jag dansade förfullt runt stången, här små grodorna
 
Sweden♥

Loa 2 år!

 
Ja, inte blir du mindre i alla fall... Grattis på födelsedagen vännen!:*♥
 

Vecka 26 - veckan för avresa♥

Hejhej! Vaknade vid halv 12 imorse.. Trodde att min väckarklocka hade spunk eller nåt så jag kollade mobilklockan men den visade också att klockan var närmare halv tolv. Trodde aldrig att jag skulle kunna sova så länge. Men det var rätt skönt!
 
Då gick jag upp och fixade vanliga morgonrutiner för att sedan börja tänka ut vad jag ska ha med mig på fredag. Jag har väldiga problem med att välja bort kläder, har nu ca 15-20 linne och t-shirts jag vill ha med. Det måste ändras men det blir nog ingen lätt match..
 
Vid halv 3 på eftermiddagen tog jag bussen till Uppsala för att träffa Smilla och Maria. Smilla har blivit så stor! Kan inte fatta att hon blir fyra år i år!! Det var i alla fall jättekul att träffa dem igen!:) Var ett tag sedan sist liksom..
 
Vid bussen då jag skulle hem hämtades jag av Johan som körde en annan bil än våran bil. Han testade den då han kanske ska byta bil. Den var riktigt cool och bekväm faktiskt!!
 
Aja, ska sluta babbla. Ha det bra:*
 
Vårshowen♥

In tha carH

Hej! Jag sitter i en bil pÅ vÄg mot GÖteborg. Denna gÅng ska vi dit fÖr att fira Loa som fyller År.
Mamma sa att det dÄr med sju sorters blommor gÄllde natten mot midsommardagen. SÅ det var bara att lÄgga blommor under kudden inatt igen, och jag drÖmde faktiskt nÅgot jag minns inatt! Men eftersom att det var om flera i skolan sÅ gÄllde det ju kanske inte..
 

Glad Midsommar!

Från förra årets Midsommar :)

En vecka kvaaar

Tjaao! Drömde typ inget inatt.. Inget som jag minns i alla fall.. Kanske betyder att jag aldrig kommer gifta mig..? Saadfaaace! Men jag kanske drömde utan att minnas, får hoppas på det!;)
 
-
 
OM 1 VECKA! 1 VECKA!!! SHIIIEEET vad jag längtar!:D

Did you know?

 
Visste ni att jag kan shuffla nuförtiden? Jag är ju inte speciellt bra på det men jag kan i alla fall tekniken!:d
 
Här shufflas det förfullt! (Syns inte videon? Klicka här!)

Sju sorters blommor under huvudkudden

 
Jag har precis varit ute och plockat sju sorters blommor som jag ska lägga under huvudkudden inatt- känner mig sådär härligt barnslig!:3
 
Så då återstår att se vem jag kommer drömma om inatt...;)
 
 

Shoppade ju i tisdags

Dessa skor(likadana som min bästis har..xd) fick jag av min supersnälla mamma!
 
Sedan köpte jag present till Loa, ansiktsservetter, ögonbrynsgrejer och ansiktsvatten. Det var väl det tror jag!:)

Sverigenaglar och plåsterrand

Jo idag när jag var ute och solade tog jag inte av mig plåstret jag hade på övre armen på en gång, så när jag väl tog av mig det hade jag fått en vacker liten rand där.. Faail. 
 
Och nu har jag precis målat mina naglar i Sverigeanda, som flaggan, då det är den svenska midsommaraftonenen imorgon!
 
(Gick inte att få en bra bild på solplåstret...)

Mycket intressant

Har fått mejl från värdfamiljen så nu vet jag lite mer om dem! Mer om det på min andra blogg!;)
 
Har suttit ute i det underbart fina solvädret idag och läst tidning. Ska väl snart ut igen. Då för att jobba dock.. Men ändå- älskar det här vädret vi har ute just nu!:D
 
Imorn är det midsommar, så ska fixa lite inför det senare om jag hinner- naglar bland annat.
 
Senare idag kommer kanske bröderna hem också, kan bli kul att träffa dem igen!:)
 
"Gammal" bild!

Justin Bieber

Jag lyssnar på Biebers nya album, var ju galen i han föut men njaa, jag har nog växt ifrån hans låtar lite.. Men vissa godbitar finns det ju!:)
 
Han är i alla fall en riktig heting fortfarande!;) Eller fortfarande är väl fel ordval, han har i alla fall blivit en riktig heting är mer korrekt.

Länkad blogg

Språkresebloggen finns bland länkar i spalten på sidan om inlägget, om ni inte orkar leta upp den på annat sätt!:)

9 dagar kvar!

Heej! Idag har det hänt grejer! Vid halv elva imorse åkte jag med moppen till vårdcentralen för att ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer. Den gjorde inte lika ont som den första, överraskande nog! Sedan fortsatte jag mot Vittinge för att träffa Rebecca. Vi pratade och fixade mest inför resan nästa vecka. Jag hade en mycket trevlig dag där i alla fall, och solen har ju tittat fram ordentligt idag faktiskt!:D
 
En sak Rebecca och jag fixade idag var en blogg som vi har gemensamt, den kommer handla om språkresan alltså. Det är där jag kommer blogga under min vistelse där, och även innan och troligen lite efter. Så följ gärna den bloggen!:)
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN OCH REBECCAS SPRÅKSESEBLOGG!!!
 
 
Randooom pic!
 

9 dagar kvar!

Heej! Idag har det hänt grejer! Vid halv elva imorse åkte jag med moppen till vårdcentralen för att ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer. Den gjorde inte lika ont som den första, överraskande nog! Sedan fortsatte jag mot Vittinge för att träffa Rebecca. Vi pratade och fixade mest inför resan nästa vecka. Jag hade en mycket trevlig dag där i alla fall, och solen har ju tittat fram ordentligt idag faktiskt!:D
 
En sak Rebecca och jag fixade idag var en blogg som vi har gemensamt, den kommer handla om språkresan alltså. Det är där jag kommer blogga under min vistelse där, och även innan och troligen lite efter. Så följ gärna den bloggen!:)
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN OCH REBECCAS SPRÅKSESEBLOGG!!!
 
 
Randooom pic!
 

Wohooo

I have had a wounderful day, have you had wounderful day?!

Haha, nja men den har varit helt okej! Idag kändes det i alla fall som en ledig dag för första gången på lovet. Kanske för att jag har hunnit med saker som jag inte annars gör, typ sortera grejer. Nu har jag mer ordning och reda! Och så har jag hunnit med att gå på promenix med Sara och sprungit lite! Nu är jag mitt i en film också, så ska fortsätta kolla nu!

Hej då!:*

F5a!

Om ni inte ser förändringen, F5a!:)

Hemmaaaaaaa

Hallu! Har nu kommit hem från Göteborg. Hade det mycket trevligt där i helgen + i torsdags! Sedan jag kom hem har jag suttit och skrivit på packningslistan till resan om 12 dagar - bättre att vara förberedd i tid istället för att hålla på och stressa sen.


Det verkar som att jag inte längre kan blogga från mobilen.. Vilket betyder sämre bloggning.. Men ni kanske klarar er ändå..?

Vad har ni gjort på lovet(ni som har lov, andra får också svara såklart!) hittills då?:)

2 veckor kvar!!!!!!!!!!!!!!!

Shiieet, blev en aning förvånad när jag loggade in på blogg.se och såg förändringen. Ni som har blogg.se fattar nog. Men jag tycker det verkar vara positiva ändringar!

-

Jag har försökt bloggat flera gånger igår och idag men det har inte gått att logga in via mobilen, kanske för att de har hållit på och ändrat. Dock så verkar andra har kunnat blogga... Menmen, nu funkar det ju! 

-

Tågresan igår gick bra, förutom att jag blev en aning åksjuk...

-

Idag har jag hunnit med att ta en springtur, orienterat mig runt i Partille till Allum(ett köpcenter) där jag köpte lite nödvändiga saker. På eftermiddagen hämtade jag mitt skyskonbarn på dagis(eller förskolan som det tydligen heter...) och lekte lite med honom innan vi och min syster åkte och till en frisörsalong och sedan till Pizza hut. Nu sitter jag framför tv;n och hoppas på att Sverige vinner matchen. En mycket avgörande sådan.

-

Nu vet ni lite om vad som pågår i mitt liv igen. Dock är kanske inte detta inlägg historiens roligaste update, men ni får i alla fall lite att läsa!

-

Ha det bäst, ingen protest!

;*

Skolavslutning 2012








Än en gång, jag saknar er!♥

Första dagen på Sommarlovet 2012

Min trötthet börjar komma så ska väl ta och lägga mig snart. Såhär tidigt på lovet kanske ni tänker, meen mitt försvar är att jag ska upp "tidigt" imorn, så då är det bara att ta och lägga sig.

Var på sista UG-träffen för terminen tidigare ikväll, vilket var riktigt trevligt!! Mat, fika, lek och prat var vad vi sysselsatte oss med. Lite sorgligt var det också då våran ledare ska sluta.. Men hoppas det blir bra ändå!

Min dåvarande konfaledare var där också, med sin son som är kanske runt 3. En kille skulle säga en sak och då vänder sig barnet mot UG-ledaren och frågar "Är det där en tjej?", snart utbrast alla i skratt.. Haha, det var sjukt kul! Kan tillägga att killen inte alls ser ut som en tjej, haha. Söta småbarn!


Random picture..

Ha det bäst, hej då!:*

Saknar dig

En stor fördel med lov är att man kan vila. I skolan är det bara att hålla sig vaken, men hemma då är det andra bullar! Var så otroligt trött nyss att jag somnade vid skrivbordet, med huvudet på kanten av bordet, inte så smart kanske då jag hade skapligt ont när jag vaknade... Så då la jag mig i soffan och somnade igen. Mycket skönare! Meen bara för att man har lov kan man inte sova bort hela dagarna, så jag ska väl snart ta och gå ut och motionera en stund. Hade det super trevligt igår kväll/ inatt/ i dag med vännerna btw, bra start på lovet! Imorn far jag till systra mi, så bloggningen blir väl inte så bra i helgen... Men men, ni klarar er säkerligen! Ha det bra, hej då!:*

R.I.P 9A!<3

Tårarna strömmade som floder ner för mina kinder tidigare idag. Då andra grät började man själv, började man tänka på att man inte längre går i sin klass började man gråta. Det var så jobbigt! Jag fick i alla fall krama både vänner och de som man är mindre vän med. Bara för att det kanske är sista gången man pratar. Ojojoj vilken pers det är att sluta nian när klassen splittras kan jag lova(om man är känslig vill säga)! Aja, enough med det sorgliga, jag har ju sommarlov för f*n!:D Kom inte att tänka på det förens timmar efter avslutningen, då allt det sorgliga lugnat ner sig lite. Efter skolavslutningen åkte jag och Sofia med respektive mamma till Sala för att fika och shoppa lite, fick ett linne av min snälla mamma!<3 Bilden i inlägget var btw skolavslutningsoutfiten!:) Ikväll blir det att umgås med vänner för att fira in lovet! Ha det gött!:*

Sista dagen i grundskolan, sista dagen som niondeklassare

Helt sjukt egentligen.. Menmen, dagen har varit soft. Kollade på vårshowen på storbild i Folkets hus, tittade på lärarmatchen (en "årlig" fotbollsmatch mellan nior och lärare, själv var jag dock inte med), städade ur skåpen, suddade väggar och umgicks med vänner. En helt okej dag.
 Det konstiga och lite jobbiga var mest att inse att det kanske var sista gången föralltid som man äter i den skolmatsalen. Och att ta bort låset från skåpet var ganska konstigt. Det har ju varit mitt skåp, men just det- har ju varit..

Men life goes on, doesn't it...?!


Vi fick även se våran grymt coola avslutningsskylt idag btw! Sjukt snygg tkr jag! DEN är i alla fall bättre än eran, Sara?;)

Vi nior

Btw, discot och middagen igår var jätterolig! Maten smakade utmärkt, musiken var great och humöret var på topp! Dansade som aldrig förr gjorde man också!:D

Hoppas på en bra avslutningsdag!!

Sådär, nu är håret fixat inför skolavslutningen! Eller inte bokstavligen, det är ju inte så att jag har frisyreni håret nu och att den ska hålla tills dess, nejnej. Jag har bara planer inför hur det ska se ut! Sköönt att ha det fixat!!:)

Underbar vecka!

Vilken vecka det har varit! Full rulle i stort sett hela tiden! Nu är vårshowen över för oss 96or. Sjukt sorgligt. Men det har varit awesoooomeee att stå på scenen och showa! Skulle lätt kunna vara mitt jobb för att det mestadels är så kul! Och min scenskräck har verkligen minskat i och med det här! Superbraaaa! Självförtroende på väg uuupp!!(Y)

Fattar inte att vi skiljs åt på tisdag. Jag kanske aldrig träffar vissa av dem igen. Alla flyger iväg hit och dit. De tre åren i högstadiet har varit som en bergochdalbana, men en fantastiskt rolig sådan! Jag kommer sakna det så sjukt mycket - lärarna, kompisarna, lektionerna, till och med de man knappt pratat med! Nästan alla mina vänner kommer ifrån de här tre åren i högstadiet, så det blir tufft att lämna allt tror jag... Undrar om tårarna kommer kunna hållas tillbaka...

Jag hoppas i alla fall att jag kommer att hålla kontakten med väääldigt många, för jag är verkligen inte redo att förlora någon, vilket jag troligen aldrig blir..


Saknar dig vännen♥


Showande

Känner mig skapligt trött efter timmar av föreställningar. Men det har varit superkul sina stunder! Man får en riktig kick av att vara på scenen! Men nu är jag trött som sagt så ska vila lite innan jag drar iväg på studentfirande hos min kusin för att sedan göra en till show ikväll. Hej då!:*

Grattis bästis!:D<3

Idag fyller ingen mindre än min underbara vän Sofia 16 år, så grattis vännen min på födelsedagen!:*<33333

There are many tings that I would like to say to you, but I don't know how...

Haft en halvt stressig dag på jobbet(haha, bara kände att "jobbet" passade in...xd), nej men i skolan. Imorn är det premiär för våran show, blir förhoppningsvis awesome! Och känner mig inte särskilt nervös, mer taggad. Den känslan kanske ändras imorn dock... Jaja, ha det bra, hej då!:*

Sveriges nationaldag

Idag uppmärksammar vi Svea rike, närmare känt Sverige. Därför vill jag nu säga ett grattis till det fina landet som jag har turen att bo i- Gratulerar Sverige! Hur vi firar här hemma vet jag inte riktigt, det finns väl ingen tradition när det gäller idag vad jag vet.. Men vi får i alla fall snart middagsbesök, och innan det vill jag hinna spela gitarr, så hej då!:* Vad gör ni på nationaldagen?:)

Bästa klassen!

Nu har jag äntligen blivit lite piggare - knappt två timmars sömn inatt.. Eller imorse snarare. Har ju varit med klassen, först kinamat sedan övernattning i klassrummet. Där blev det skräckfilm, pingisspelande, godiskäkande, ritande i sovandes fejs och mys. När jag kom hem idag kunde jag knappt stå av trötthet så jag somnade i någon timme och nu är det mycket bättre!

-

Lyssnar just nu på låtar till vårshowen så att jag ska lära mig dem bättre, tagga tagga taaaggaaaa!


Headache

Mina träningsplaner kastades i soptunnan när jag tidigare under dagen fick lite feber, plus att det regnar..-.-. Istället sitter jag framför datorn och blir tjock. Näe, förhoppningsvis inte. Men vill verkligen inte bli sjuk den här veckan, eller nästa, eller aldrig egentligen, men nu passar det i alla fall verkligen inte.. Så jag får vila upp mig lite tror jag.
Är annars allmänt "emo" och lyssnar på min "When love takes over"-spotifylista och funderar och funderar. Haft genrep idag inför vårshowen vilket är rätt ansträngande men kul! Taggad inför fredag och lördag är jag också!!

-

Helgen var bra i stugan, lite tråkigt väder bara. Men det var som vanligt myyys!



Bye!:*

Brist på saker att göra

Åt nyss en snickers så nu är jag inte en diva längre;) Sitter förövrigt i mina kusiners hem och väntar på skjuts hem i det superregninga vädret som förstörde mina springplaner för idag... Aja, hej då:*

Dålig bloggning osv

Sticker till stugan i helgen, hej då!:*

Vinna eller förlora- det är frågan

I want...

RSS 2.0