Fresht

Hejhej! Hade friidrottsdag i skolan idag. Det var helt okej, dock så blir min benvärk inte bättre och jag kunde inte prestera på topp. Gick till final på 60 meter i alla fall! Så nu har vi haft den sista dagen i grundskolan som inte är vårshowsdag förutom dagen innan skolavslutningen då. Känns konstigt.. Inga lektioner kvaaar... Rätt skönt också!

Men nu ska jag göra något annat, hej då!


<3


Klassresan i bilder




Jag och mina roommates!



 

Mobilbilderna vill inte upp så ni får klara er med dessa så länge!

You make me smile


Dreaming of you


Jag är en vinnare!

Hej! Kom hem lie senare idag då jag stannade kvar i skolan pg a kvarsittning....... Haha nej då, skulle träna till ett nummer på Vårshowen, som btw är nästa vecka - nästa vecka!!! Tiden går som på räls! Och på tal om snara händelser, om exakt 1 månad åker jag iväg!!:D

Får typ huvudvärk av att sitta vid datorn så ska väl ta och göra något annat senare, så hej då!


9A- saknar er redan

Nu är jag hemma igen efter mitt livs underbaraste klassresa- sol, bad, gemenskap, allt har varit fantastiskt! Mer info kommer väl, men for now vill jag bara slappna av. Puss och go'kväll!

Spexigt värre!

Igår kom detta kort på posten, avslutningsfotot! Vad som även kom på posten igår var FRIDA-tidningen, så nu ska jag krypa ner under täcket lite extra och njuta av bra läsning och att vara läx- och provfri, yep det stämmer- inget mer sådant i nian, inte vad jag vet om i alla fall. SUPERDUPERSKÖNT!:D Imorn drar jag iväg på klassresa, så det blir nog inte bra med bloggning i helgen, men ni är väl vana...(a) Ha det bäst, hej då!:*

I'm sexy and I know it

Hade grundskolans SISTA musiklektion idag, supersorgligt. Men så är det att växa upp...! Efter skolan har jag pluggat, tränat och tittat på tv, typ det enda. Nu ska jag koncentrera mig på Glee, bye:*

1136 inlägg

Crazy day, har det varit idag. Har haft full rulle mest hela dagen! Snart blir det att dejta kudden, så god natt!:*

Martin's birthday


(Han ser inte ut sådär dagligen med ögonen...)

Min käre bror fyller ju idag, så Grattis till 17-årsdagen!

-

Ett år sedan konfirmationen idag!


Trött i kroppen

Kom igår på att jag hade namnsdag i söndags, det är bra jobbat asså!

-

Triathlon gick av stapeln idag, det var aaaaasjobbigt med tanke på motvinden, men jag överlevde!:D Sen cyklade jag hem 7 km också så så trött ver jag inte.
Har haft en bra dag i övrigt - Fyra riktiga skoldagar kvar nu, yeeey!



Köpte skolavslutningsklänning(inte den på bilden) igår btw, och mineralfountadion - välbehövligt men dyrt!

Från igår


Raden längst bak i mitten står jag, och eftersom att vi endast är tre stycken på sista raden så är jag precis i mitten;)

Dancepower

Hemma nu, hade en fantastisk stund på scenen idag! Är supernervös annars när jag ska göra saker inför folk, men när jag dansar är det en helt annan sak- så sjukt kul! Efteråt blev det sen middag, 10 på kvällen, som bestod av pizza. Helt okej gott! Nu ska jag umgås med lillsyrran min, hej då:*

Klart! I princip


Tack älskade syster:*<3

Mitt hååååår!!!

Fix inför ikväll:



För mycket datorsittande

HEJ! Syster med familj åkte härifrån på förmiddagen. Sedan dess har jag pluggat och varit till banken.

Kvällen blir förhoppningsvis filmtittande, Jag saknar dig som jag glatt fick i fredags av mamma!, och familjemys. Låter bra det!

Blir nog inte mycket bloggande imorn - dansuppvisning på g!!

Ha en bra fredagkväll!

Hej då!:*


Snart är det dags igen - skolavslutning!

With tired eyes

Börjar bli lite trött... Har varit igång mest hela dagen. Ved på förmiddagen, handla på Maxi(fett med röj! Haha, eller...?), liite plugg och sen kom min syster med familj hit för att spendera natten här. Mycket trevligt att träffa dem! Så det har varit en trevlig Kristi flygare än så länge! Just ja, kan passa på att gratta min vän Amanda(i min klass) som fyller 16 år idag, så grattis igen Amanda!:) Ha det bra nu allihopa, puss hej!:*

With tired eyes

Börjar bli lite trött... Har varit igång mest hela dagen. Ved på förmiddagen, handla på Maxi(fett med röj! Haha, eller...?), liite plugg och sen kom min syster med familj hit för att spendera natten här. Mycket trevligt att träffa dem! Så det har varit en trevlig Kristi flygare än så länge! Just ja, kan passa på att gratta min vän Amanda(i min klass) som fyller 16 år idag, så grattis igen Amanda!:) Ha det bra nu allihopa, puss hej!:*

Host

Kul att vi som har ett stort so/svenska-projekt fick ett no-prov inplanerat samtidigt också, verkligen, kul!
Men det är väl bara att kämpa på de sista fem(!) "riktiga" dagarna i nian...!

Nu är det i alla fall långhelg, inte skola förens på tisdag nästa vecka ju - a w e s o m e!

Det skulle vara skönt att kunna träna ordentligt nu när jag är ledig och har lite extra tid, meeen min förkylning lär väl hindra det - inte kul!

Glee och film-tittande på schemat ikväll! Vad ska ni göra ikväll/under ledigheten?:)


Egooobilder!

Plugg nu, hej då:*

Inte många dagar kvar i nian nu...

Då har jag pluggat klart för dagen, hoppas jag. Vi har ett superstort arbete som ska in nästa vecka och behöver mer eller mindre skriva varje dag.. Jag behöver använda datorn, så då kan jag klicka in mig på blogg.se och blogga lite också, så det är lite braa i alla fall!

Har haft en ansträngande dag - Nationella i matte. Det gick sådär, men det är skönt att det var det sista nationella för nian!!!
Sedan var det as usual vårshowsplanering som var ganska kul. Nästa gång det är det ska vi vara i Folkets hus, så det börjar verkligen närma sig! Hoppas ni kan komma och titta när det är föreställning i juni!:d

Efter skolan gick jag till pastorsexpeditionen tillsammans med Sofia och Alva, då vi skulle prata om vem vi tyckte var bäst i en intervju vi var med på för en vecka sedan. Kanske inte har sagt det, men det var rätt coolt att intervjua. Kände mig vuxen!;p

Nej nu ska jag fixa lite grejer!



Ha det bra, hej då!:*


Breaking news!

Usch, nu blev jag rädd. Och lite ledsen..

-

Har haft en bra dag, inget speciellt som hänt vad jag kommer att tänka på. En betydligt annorlunda dag idag jämfört med ett år sedan... Då levde jag rövare i Västerås på förmiddagen, haha nej men hade kul där i alla fall!, och på kvällen hade jag det allmänt mysigt(!) framför Eurovision Song Contest!

Ha det bra, pöss:*


Ja, jag gillar att göra miner framför kameran..


Pluggnörd

Hej! Hade en rätt bra kväll igår, tittade på filmen jag ville se - Starstruck. Så vi var lite Disney Channel freaks igår.

Och i näsy senaste inlägget löd rubriken "I'm redy" ungefär, men jag kom på senare att det ska vara ready, såklart, för er som störde er på det!:)

Snart bär det av in till Uppsala för troligen den sista danslektioen för den här terminen, sorgligt. Men jag längtar till dansuppvisningen!!:d

Ha det bra, hej då:*


Jag som trodde att våren aldrig skulle komma, men nu är den här!;)


En glad tröja


I'm reeeedyyy!


Och nej, jag kunde tydligen inte se gladare ut..xd Men glad är jag!:D

Mina favoritlåtar just nu!

We are young - Fun

Gotta be you - One Direction

Same mistakes - One direction

The A team - Ed Sheeran

Warzone - The Wanted

Mirror - Lil Wayne, Bruno Mars

(Ingen inbördes ordning)

Mina favoritartiser då? Jo - One Direction (såklart), The Wanted (Hahah, där får ni, ni som inte ville ha One Direction's fans som era fans;)), Ed Sheeran och Hot Chelle Rae! Mycket pojkband, men de é ju så bra!:D


Tja!

Ligger i sängen och snorar. Har varit i Ryssjö och hållit på med ved största delen av dagen och känner nu efteråt att det inte direkt gjorde min förkylning bättre..
Ikväll kommer några gäster hit, bland annat min bästa vän. Så vi ska väl ha det mys, är supersugen på att se en viss film, hoppas bara hon vill se den...!
Förövrigt älskar jag min Spotfylista för tillfället och så behöver jag ta en dusch. Så nu ska jag pausa musiken och pallra mig upp.

Ska bara lista mina favoritlåtar(kommer i nästa inlägg) för tillfället och lägga in en liten video på låten jag lyssnar på nu!



♥ Kärlek till One Direction ♥

Blev tvungen att ta en paus i mitt skolarbete, mitt One Direction-behov suktade efter filmer på dem.




1D in my <3

AHH! Det är sådana här tider man vill bo i Stockholm - One Direction är i Sverige, stockholm såklart. Jag vill ju SÅ gärna träffa dem, men här ligger jag i min säng och är sjuk. Jag vill bara ta första bästa tåg till Stockholm för att träffa dem, men jag kommer väl missa dem den här gången också. Dumma avstånd. Jag vill träffa mina älsklingspojkar NU!

Snörvel

Jaha, då blev man sjukling idag då! Första dagen hemma pga sjukdom i hela årskurs nio för min del. Jag får sådan ångest, klasskompisarna sitter i skolan och jobbar och har "kul" medans jag ligger hemma och vilar. Jag vill också till skolan!!! Var där i ca en halvtimme i alla fall och hämtade saker.

Jag hoppas att jag kryar på mig så att jag kan åka in till Uppsala i eftermiddag i alla fall.

Klippte mig igår btw, resultatet:

Några dagar sedan


Idag

Någon centimeter kortare, vill absolut inte klippa mycket - vill ha längre hår! Men luggen är i alla fall en bil kortare, vilket är rätt skönt!

Ha det braa!:*

I behov


Är det någon som har ett par sådana här/liknande sådana byxor och/eller ett vinrött linne/t-shirt/tröja så skulle det vara SUPERSNÄLLT om ni skulle kunna låna ut dem/det till mig(behöver det till dansuppvisningen)! Skulle underlätta om du vet att vi kommer träffas snart så att eventuell leverans sker snabbt och smidigt!:)

Lärarna har klagat sedan 2009

Hejhej! Sitter och lyssnar på ett Online-möte som jag deltar i, inför sommarens resa.

Har hunnit med en uppfriskande promenad i Hårsbäck med Sara! Mycket trevligt! Dock framkallades en väldig halsont för min del, inte särskilt uppfriskande.

Skolan idag var soft, inga lektioner - Vårshowsplanering!:)


Älsklingarna!:*

Puss, hej då!:*


Nariga läppar

Försöker verkligen hitta ett sommarjobb, jag vet att det är sent ute. Men jag har inte kunnat söka till kommunen eller något sådant lätt, för jag ska vara borta mitt i perioderna.. Kanske blir ett till jobblöstlov. Jaja, har ni något tips om ett/flera trevliga sommarjobb så tipsa mig gärna!

-

Hade en rätt kul kväll/eftermiddag igår, åkte helt spontant till Hårsbäcksdalen och "skrämde" de tältande pojkarna.
Och idag har jag varit ner till Heby en sväng och checkat in Våryran och tagit kort till Sara's film, även det jag gjorde igår en stund.



Gammal bild!

Lite kul med kameran på








Popcorn

Alva: Visste du att jag låg på lassaretet när jag var liten?

Jag: Neeej, vad hade du gjort då?!

Alva: Jag hade fått en popcornkärna i lungan!

Och oj vad jag skrattade sen!

-

Dock så var det ju synd om den lilla stackaren, men det lät ju så kul!xd

Skitiga fingrar

Jahapp, då har jag bytt däck på bilen också. Var dag lär något nytt, för det mesta iaf!:)

Spotify premium!!!♥

Jupp, det stämmer - A W E S O M E!

-

Har bara en läxa, skönt! Och ja, faktiskt så känns det bra att ha endast en läxa, när jag brukar ha så mycket att plugga på vanligtsvis.

Skoldagen var helt normal. Inget speciellt. Igår hade vi nationella i matte, som kändes riktigt bra för att vara matte!! Bara ett nationellt kvar i årskurs nio! Och hitills har de inte varit så hemska, faktiskt!:)

-

Den dåliga uppdateringen i veckan? Kan skylla på att internet knappt har funkat!!

-

Härligt väder vi har haft här i veckan! Ni kanske borde få se lite bilder från Valborg, men har inte fått några bilder från fotografen än. Vill ni verkligen se bilder, kika in på enligtsaraa.blogg.se! Kan säga att vi hade det kul i alla fall - lekar, god mat, fyrverkerier, majbrasa, cykling mot Heby mitt i natten, prat osv.

Hoppas ni hade en bra ledighet!

Puss, hej då:*



RSS 2.0