Bad, sol och vänner

Hallihallå! Sedan i fredags har jag hunnit med lite grejer, riktiga sommarlovsavslappnande grejer. Har badat två gånger, igår och idag. På samma ställe som i fredags. Det var mycket kul! Sofia med familj var med också. De var nämligen på besök i stugan vår! Vilket livade upp det hela lite. Vi har ätit gott, "lekt" spek såsom badminton och pilkastning ute i trädgården, kollat på film, snackat och käkat godis.
Jag stormtrivs verkligen här! Det är så fantastiskt när solen glassar på en också!:)) Man kan slappna av ordentligt här också! Det negativa är att det inte direkt finns någon dusch så vi måste duscha hos kusinerna, men det funkar ju det också! Och att båten inte är i vattnet i år. Och att det inte är mitt rum såklart.
 
Meeen, nu ska jag snart ha ett möte på internet med min vän.
 
Pöss:*
 
One year ago

Att halka på golvet

Man ska inte ha bråttom till datorn, det kan göra ont.
 

Sommar, sommar och sol!

Heeeejheeej! Har haft en toppendag i det underbara vädret i stugan. Dagen började soft som det ska vara på loven, med frukost och sedan läsning ute i solen. Sedan tog jag en promenad och tränade lite och efter det for jag, Linnea, kusin Filip, Tomas, David och "faster" till en strand, eller den var gjord av gräs, och badade. Suuuperskönt i vattnet och allt vara bara great i det fina vädret!
 
Och nu sitter jag i kusinernas hus. Ska själv ta och kolla över höstens danschema också, börjar bli väääldigt tagg på att dansa igen! Saknar det!!
 
Ha det
 
XOXO
 

Diiiiiscooooooo!

Åååh vilken flashback jag får till discona i Bournemouth till den här låten!!♥
 
http://www.youtube.com/watch?v=IAsjjSkaWVc
 
 

Summerfeeling

Får en känsla av sommar när jag hör den här låten:
 
http://www.youtube.com/watch?v=CwZ_bmNbdAw
 
(Kunde inte bädda in videon av någon anledning)

YeeeaaasBox!

Ännu en dag med fint väder!! Måste snart pallra mig ut, kan ju inte sitta in jämt och ständigt i det här vädret! Håller på att beställa hem bilder från resan, ska bli kul när de kommer på posten!
 
Snart ska vil till stugan också, eller Landet som vi säger. Var ett tag sedan jag var där, så det blir nog kul att komma dit. Men det kanske blir dåligt med uppdatering, så att ni vet det.
 
Hejsvejs!Y

Grattis!!<3

Grattis på födelsedagen underbara vän!!:*♥

Långt

Ojoj, förlåt för den usla uppdateringen. Men än är den inte så usel som en viss grannes... Var ett tag sen nu hörru!!
 
Jag har alltså varit neråt i landet och eftersom att jag fortfarande inte kan blogga från mobilen så har jag inte kunnat uppdatera er om vad som hänt. Men jag har varit med Annika och hennes familj, lekt med fina Loa bland annat. Och varit på Liseberg!! Som jag har längtat dit! Mycket folk och evighetslånga köer var det(stod i en kö i ca en timme...), men vi fick också plats att åka som tur var!
Jag åkte Atmosfear(Europas högsta fritt fall), det var askuuul! Men en aning läskigt, fast eftersom att jag åkte två gånger så var det inte så farligt. Men asså, när jag satt där uppe och väntade på att den skulle släppa, f*n vad nervös jag var! Kunde knappt prata. Och när den väl släppte skrek jag som en stucken gris, tills jag inte kunde få ut ett ljud längre. För efter ett tag(typ en halv sekund) var det nästintill omöjligt att få ut något ljud för mig! Det var väl något med allt tryck av farten. Och känslan i magen, fyy 17 vad det kändes! Men stolt är jag i alla fall, som vågade!!;)
Under min visit i parken hann jag träffa en kompis från språkresan som också var där- passande nog! Vi bytte väl endast ca fem meningar men ändå, det var kul att ses så snart efter resan!
 
När jag kom hem idag packade jag upp och lade fram grejer till nästa resa som blir av imorn, ska till stugan, och åkte sedan till Alva som fyller år idag! Det var kuuul att träffas igen efter typ 4 veckor! Var där en halvtimme ungefär och nu är jag hemma igen, och nu är hela familjen hemma så allt känns prima! Förutom min förkylning då..
 
Menmen, hej då!

Mat é gött

Jag älskar att äta. Det är så fantastiskt gott(oftast). Men min täppta näsa förstör tjusningen. Man äter ju för att det är livsnödvändigt, men jag gör det även för att det är gott. Så det är mycket tråkigt att jag knappt känner någon smak när jag äter. 
 
Ikväll vill jag äta mitt hemtagna godis från England, hoppas att jag känner en del smak i alla fall. Annars är det ju meningslöst..
 
Ja, det vart ju en del...

iohuwöafehbdjknslm

Jag tänkte ju vara lite snäll och lägga upp bilder från resan men eftersom att min dator förstörde alltihop skiter jag i det. Ni får skylla på det.
 
ioöaw<hdfaöugkhjöd-lfhf-ljhf-glkGÄÖSVD;fJASÖ
 
Där ser ni min ilska.

När det gäller naglar...

 
När det gäller naglar har jag fastnat för en sak. Att måla mer av ett färglack lite snett och mindre av ett färglack på den resterande ytan. Bilden är väl sisådär(tagen med webcam) men ni fattar nog principen!

Smoothie

Hejhej! Idag har jag i stort sett bara slappat, kollat på granngårdens auktion och promenerat. Min förkylning gör att jag inte vill göra så mycket ståhej, och så är det jätteskönt att bara ta vara på att vara hemma nu när jag varit borta länge. Dessutom så är det skönt att vara hemma med tanke på att jag ska iväg imorn. Då far vi till min syster!
 
-
 
Igår var vi hos en vän till familjen för att fira hennes födelsedag. Vi ungdomar tittade på New years eve, den var jättebra! Fick dessutom träffa saknade Sofia, jättekul att se henne igen!!
 
-
 
Sitter och tjockar smoothie, inte för att det är särskilt onyttigt men jag dricker mängder så det kanske inte är så bra..
 
 
Satt i solen, så bilden blev sådär... Men rätt cool ändå!

Fyra år av saknad

Åh vad tiden går, fyra år sedan du dog idag. Jag saknar dig pappa. Jag älskar dig pappa!<3

Detta har jag köpt

 
Plus ett par trosor, massa strumpor och sånt.

Hejhej!:D

Jahapp, då var man hemma då. Från språkresan som man längtat efter i mer än ett halvår, som nu är över. Känns jättewerid. Jag saknar alla massor och att vara där. Men det är rätt skönt att vara hemma igen. När jag i alla lycka träffade mamma och Johan igår på flygplatsen kändes det faktiskt inte som att vi hade varit ifrån varandra.. Men att man ändå hade hunnit se så mycket. Avskedet från familjen och gruppen var ganska jobbigt, men tårarna höll sig faktiskt inne nästan helt.
 
Flygresan hem var en pers för mig med supertäppt näsa. Det kändes verkligen som att mina trummhinnor skulle sprängas, asjobbigt och ont gjorde det. Min hörsel är faktiskt inte tillbaka helt än..
 
Har hunnit äta efterlängtad fil två gånger redan! SUUUPEEER!! Det är ju brist på sådant i Paris och England..
 
Jag ska försöka göra en film som beskriver vad jag gjort och som visar bilder, men har gansla fullt upp så det kan dröja ett tag.. Hoppas att ni har följt vår språkreseblogg så att ni vet vad vi gjort och så i alla fall.
 
 
Jag har haft en fantastisk resa! Jag har upplevt så mycket och fått så många nya erfarenheter och vänner! Jag är så tacksam för att jag fått uppleva denna resa! ÅÅÅÅH, vad kul vi haft!!
Tack allihopa! 
Språkresan 2012 i mitt ♥!!! 

RSS 2.0